Keban'da Öğrencilere Madde Bağımlılığı ile Mücadele Semineri - Son Dakika
Yerel

Keban'da Öğrencilere Madde Bağımlılığı ile Mücadele Semineri

Elazığ'ın Keban ilçesinde Keban Çok Programlı Lisesi'nin öğrencilerine madde bağımlılığı ile mücadele konulu seminer verildi.

10.01.2012 16:40

Elazığ'ın Keban ilçesinde Keban Çok Programlı Lisesi'nin öğrencilerine madde bağımlılığı ile mücadele konulu seminer verildi.

Keban İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği'nde görevli polis memuru Vahap Bülbül tarafından hazırlanan 'Madde bağımlılığı ile mücadele' konulu seminer düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin konuşmacı olarak katıldığı seminerde, katılımcılara uyuşturucu maddenin zararları, bağımlılığına iten faktörler, bağımlılarda görülen sorunlar, bağımlılığın nasıl anlaşılacağı, uyuşturucu konusunda aileye düşen görevler, arkadaşların önemi, uyuşturucunun fiziki etkileri, uyuşturucunun sosyal ve maddi etkileri hakkında bilgiler verildi.

Seminerde daha sonra uyuşturucu madde ile ilgili hazırlanan slayt gösterisi sunuldu, öğrencilerin soruları cevaplandırıldı.

- ELAZIĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Keban'da Öğrencilere Madde Bağımlılığı ile Mücadele Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement