Kırşehir'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kırşehir'den Kısa Kısa

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, Ankara Kayseri karayolunun Kırşehir kısmında yapımına başlanan Tabiat Parkı'nın tamamlanma aşamasına geldiğini belirtti.

27.05.2014 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Ankara- Kayseri karayolunun Kırşehir kısmında planlanan Tabiat Parkı'nın tamamlanma aşamasına geldiğini bildirdi.

Çalışkan, yaptığı yazılı açıklamada, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na bağlı Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nün yürüttüğü proje kapsamında başlanan Tabiat Parkı'nın tamamlanmasının ardından, Kırşehir Belediyesi'ne devredileceğini belirtti.

Projenin, Uzun Devreli Gelişim Planı çerçevesinde 2010 yılında onaylandığını bildiren Çalışkan, şunları kaydetti:

"Tabiat Parkı birçok önemli içeriğe sahip olacak.  Birçok değişik spor tesisin yer aldığı proje içerisinde kır çay konağı ve piknik alanları ile kent insanının cazibe alanı olacak. Gezi alanları, koşu parkurları ve yürüyüş alanları insanlarımızın güzel zaman geçireceğine inandığımız bu proje tamamlandıktan sonra burası Kırşehir Belediyesine devredilecek. Bu projeyi kentimiz için çok önemli görüyor ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum."

Belediye Başkanı Bahçeci, projeleri inceledi

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin, inşaatı devam eden projeler ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmaları yerinde incelediği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, Bahçeci'nin,  Şehirlerarası Otobüs Terminali, Ankara-Kayseri Karayolu Yeşilbant Projesi kapsamında devam eden Çiçekdağ Parkı, Kındam Mahallesi Kanalizasyon hat çalışması ve Nasuhdede Mahallesi Kilit parkı çalışmasını yerinde inceleyerek sorumlulardan bildi aldığı ifade edildi. - Kırşehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırşehir'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement