Konya'daki Trafik Kazası - Son Dakika
Yerel

Konya'daki Trafik Kazası

Ankara'da kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu hayatını kaybeden 4'ü aynı aileden 5 kişi, memleketleri Mersin'in Gülnar ilçesinde toprağa verildi.

29.06.2013 19:19  Güncelleme: 09:49

Ankara'da kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu hayatını kaybeden 4'ü aynı aileden 5 kişi, memleketleri Mersin'in Gülnar ve Ayıncık ilçelerinde toprağa verildi.

Ankara- Konya karayolundaki kazada hayatını kaybeden sürücü Hasan, eşi Ayşe (40), çocukları Adem  (22) ve Merve Nişancı (20) ile Havva Yeni'nin (43) cenazeleri, adlı tıp kurumundaki işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi.

Gülnar ilçesine bağlı Taşoluk köyüne getirilen Hasan, Ayşe, Adem ve Mervi Nişancı'nın cenazeleri, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenazelerin kaldırılması sırasında ailenin yakınları, fenalık geçirdi.

Kazada hayatını kaybeden ve Ayşe Nişancı'nın kardeşi olduğu öğrenilen Havva Yeni'nin cenazesi ise Aydıncık ilçesinde toprağa verildi.

Yakınları, ailenin, Adem Nişancı'nın polis polis okulundaki mezuniyet töreni için Ankara'ya gittiklerini, Mersin'e dönmek üzere çıktıkları yolda kaza geçirdiklerini söyledi.

-Olay

Hasan Nişancı yönetimindeki 33 ZA 353 plakalı otomobil, Ankara-Konya karayolunun 82. kilometresindeki Kulu Kavşağı'nda Fırat Yanık'ın kullandığı 61 K 11976 plakalı kamyonla çarpışmış, kazada otomobilde bulunan sürücü Hasan, eşi Ayşe, çocukları Adem ve Merve Nişancı ile Havva Yeni olay yerinde hayatını kaybetmişti. - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konya'daki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement