Korkut, "İçme Suyu Projesi İhale Aşamasında" - Son Dakika
Yerel

Korkut, "İçme Suyu Projesi İhale Aşamasında"

Korkut, "İçme Suyu Projesi İhale Aşamasında"

Sincik İlçe Belediye Başkanı Mehmet Korkut, 2-6 Haziran tarihleri arasına da Ankara ve İstanbul’a gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

17.06.2014 09:58

Sincik İlçe Belediye Başkanı Mehmet Korkut, 2-6 Haziran tarihleri arasına da Ankara ve İstanbul'a gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Sincik Belediye Başkan Mehmet Korkut, Ankara ve İstanbul'a yaptığı ziyaretlerde İlçenin öncelikli ihtiyaçları ile ilgili değerlendirme ve çalışmalarda bulunduklarını ifade ederek, İlçe girişinde açıktan akan ve hastalık saçan atık su için Çevre ve Şehircilik Bakanlığına proje sunduğunu, yarım kalan içme suyu projesinin ihale aşamasına geldiğini söyledi.

Başkan Korkut, "İlçe merkezinde imara uygun yeni yollar açmak için Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın turizm potansiyeli olan bölgelere sağladığı destekten faydalanmak üzere hazırladığımız projeleri sundum. İlçemiz girişinde açıkta akan ve hastalık saçan atık su için hazırladığımız projeyi, vidanjör talebimizi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sundum. İlimiz milletvekillerini ziyaret ederek projelerimiz ve öncelikli ihtiyaçlarımızla ile ilgili taleplerimizi arz ettim. Yarım kalan içme suyu projesi ile ilgili İller Bankası Genel Müdürlüğünde görüşmeler yaptım. İçme suyu projesinin yüzde 78'ni tamamlayan şirket ile sözleşme feshedildiğinden geriye kalan yüzde 22'lik iş için çalışmalar yapılmış olup ihale aşamasına gelinmiştir. Bakanlıklara sunduğumuz projeler ve içme suyu inşaatı için Milletvekillerimize gösterdikleri ilgiden dolayı Sincik halkı adına şükranlarımı sunarım. İstanbul ziyaretimde de basına yansıdığı gibi iş adamlarımızı ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek ilçemizin tanıtımı ve sorunları ile ilgili fikir teatisinde bulundum. Taziye ve kültür evi ile üniversite öğrencilerine burs imkanları için araştırma ve görüşmeler yaptım" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkut, 'İçme Suyu Projesi İhale Aşamasında' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement