Kuşadası'nda "Mavi Bayrak" Töreni - Son Dakika
Yerel

Kuşadası'nda "Mavi Bayrak" Töreni

Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın (FEE) temiz plaj ve marinalara verdiği "Mavi Bayrak"ın, Kuşadası'nda almaya hak plajlara takılması nedeniyle tören düzenlendi.

09.06.2015 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Çevre Eğitim Vakfı'nın (FEE) temiz plaj ve marinalara verdiği "Mavi Bayrak"ın, Kuşadası'nda almaya hak plajlara takılması nedeniyle tören düzenlendi.

Mavi Bayrak almaya hak kazanan 19 plajdan biri olan Dilek Yarımadası Milli Parkı İçmeler Koyu'nda tören düzenlendi. Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin mavi bayraklı tesislerde İspanya'nın ardından ikinci konumda olduğunu belirtti.

Kayalı, "Önümüzdeki sene birinci olmak için hep birlikte daha çok çalışacağız. Bu ödülü kazanmamıza fayda sağlayan tüm kurum ve kişilere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kuşadası Kaymakam Muammer Aksoy da ilçenin Türkiye'deki en iyi plajlara sahip olmasına rağmen bununla tanınmadığını ifade ederek, "Kuşadası, 32 kilometreyi bulan plajları ile dünyadaki emsallerinden potansiyel ve kapasite olarak üstündür" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kuşadası'nda 'Mavi Bayrak' Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement