Manisa'da Çiftçiler Yağmur Duasına Çıktı - Son Dakika
Yerel

Manisa'da Çiftçiler Yağmur Duasına Çıktı

Saruhanlı’nın Çullugörece mahallesindeki çiftçiler yağmur yağmaması nedeniyle, susuzluktan tarladaki mahsulün etkileneceği endişesiyle yağmur duasına çıktı.

10.04.2014 14:11

Saruhanlı'nın Çullugörece mahallesindeki çiftçiler yağmur yağmaması nedeniyle, susuzluktan tarladaki mahsulün etkileneceği endişesiyle yağmur duasına çıktı.

Mahalle yakınındaki bir tepede mahalle muhtarı Mustafa Kılınç ve imamı Fevzi Bozdağ'ın organizasyonunda gerçekleştirilen yağmur duasına, İlçe Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz ve mahalle sakinleri katıldı.

Katılımcılar, Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından imam Fevzi Bozdağ'ın duasına eşlik etti.

Mahalle muhtarı Mustafa Kılınç, AA muhabirine açıklamada, bölgenin uzun süredir yağmur yağmadığını, bu durumun mahsuller açısından sıkıntı oluşturduğunu bildirdi.

Özellikle zeytin ve hububat ürünlerinin suya ihtiyaç duyduğunu ifade eden Kılınç, "Nisan ayında olmamıza rağmen bahar yağmuru da görülmedi. Mahallemizden ve çevre köylerden çok sayıda kişi yağmur duasına çıktık. Rabbimizden yağmur bekliyoruz" diye konuştu.

Mahalle imamı Fevzi Bozdağ ise suyun canlılar için çok önemli olduğunu, insanlığın devamı için suya ihtiyaç duyulduğunu belirterek, dualarının kabul olmasını diledi.

Etkinliğe katılanlara daha sonra yemek ikram edildi. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Manisa'da Çiftçiler Yağmur Duasına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement