Marmaris'te Basın Mensuplarına Otogarda Saldırı İddiası - Son Dakika
Yerel

Marmaris'te Basın Mensuplarına Otogarda Saldırı İddiası

Marmaris\'te Basın Mensuplarına Otogarda Saldırı İddiası

Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde yayın yapan yerel bir televizyonun haber müdürü ve 2 kameramanının, 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den Marmaris Belediye Başkan Adayı olan işadamı Doğan Tugay’ın korumaları tarafından darp edildiği ileri sürüldü.

06.04.2014 21:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde yayın yapan yerel bir televizyonun haber müdürü ve 2 kameramanının, 30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den Marmaris Belediye Başkan Adayı olan işadamı Doğan Tugay'ın korumaları tarafından darp edildiği ileri sürüldü.

İddiaya göre, Marmaris'te yerel yayın yapan Marmaris Televizyonu kameramanı Murat Arıkan (28), Özgen Kemer (34) ve Haber Müdürü Hayriye Akok (32) haber amaçlı görüntü almak amacıyla otogara gitti. İşadamı Doğan Tugay'ı oda başkanları ve bazı kamu kurumları temsilcileriyle bir arada görüp görüntü almak isteyen yerel televizyonun muhabir ve kameramanı Doğan Tugay'ın talimatı korumaların saldırısına uğradıklarını iddia ettiler. darp edildiklerini iddia eden kameramanlar olayla ilgili şikayetçi oldular. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Marmaris'te Basın Mensuplarına Otogarda Saldırı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement