MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman - Son Dakika
Yerel

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Anayasa’yı hiçe sayarak parti başkanı gibi davrandığını belirterek, "AKP’nin seçimi kaybedeceğini anlayınca saraydan çıkarak sahaya indi" dedi.

18.05.2015 11:09

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Anayasa'yı hiçe sayarak parti başkanı gibi davrandığını belirterek, "AKP'nin seçimi kaybedeceğini anlayınca saraydan çıkarak sahaya indi" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Teşkilatı tarafından düzenlenen Ahmet Şafak konseri etkinliğine katılan MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman eleştiri oklarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yöneltti.

Erdoğan'ın 'rotadan çıktığını' savunan Büyükatman, "Milliyetçi Hareket Partisi'nin gümbür gümbür iktidara yürüdüğünü gören kaçak saray mukimi, Atatürk Orman Çiftliği'nin muhtarı, saraydan çıkarak sahaya indi. Erdoğan anayasayı çiğneyerek alenen parti genel başkanı gibi hareket etmekte. Kabe, diyanet, imam hatipler, başörtüsü Erdoğan'ın propaganda malzemesi oldu. Erdoğan pusulayı şaşırdı, rotayı kaybetti. Kur'an-ı Kerim'i seçim malzemesi yapma edepsizliğini gösterdi. Bu nasıl bir edepsizliktir?" dedi.

Konuşmaların ardından MHP'nin Bursa aday tanıtımı yapıldı. Daha sonra ise sanatçı Ahmet Şafak Bursalılara unutulmaz bir gece yaşattı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement