Mihalıççık Belediye Başkanı Uysal, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Mihalıççık Belediye Başkanı Uysal, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Mihalıççık Belediye Başkanı Uysal, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

ESKİŞEHİR (AA) Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal, ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi.

16.04.2014 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ESKİŞEHİR (AA)- Mihalıççık Belediye Başkanı İsmail Uysal, ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi.

Uysal, Mihalıççık Çok Amaçlı Toplantı Salonu'ndaki toplantıda yaptığı konuşmada, köy tüzel kişiliğine ait olan mal varlıklarının işletim yetkilerinin belediyeye devredildiğini bildirdi.

Önceden bildirilen taşınabilir mal varlıklarının yerinde tespit edilip belediye tarafından aynı anda teslim alınacağını ifade eden Uysal, şöyle konuştu:

"Taşınmaz mal varlıklarınızı Mihalıççık Belediyesi mahalle sosyal tesisi olarak muhtarların yönetimine vereceğiz. Koordineli bir şekilde  kullanımına devam edilece. Geliri varsa Belediye Encümeni kararıyla belirlenerek belediyemize ödenmesine devam edilecek. Eskişehir Büyükşehir Belediyesine devredilecek taşınmazlarınız da var. Su kanalizasyon, mezarlık, itfaiye hizmetleri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak. ESKİ elemanları, su depoları ve şebekelerle ilgili çalışma yapıyor."

Uysal, muhtarların eski mühürlerin Kaymakamlığa, evlenme kayıt defterlerinin Nüfus Müdürlüğüne, evlenme cüzdanlarının Maliye'ye, diğer köy defteri ve benzeri evrakların Belediyeye teslim etmeleri gerektiğini  söyledi.

Her ayın son haftası halk toplantısı yapacaklarını anlatan Uysal, ilçeyi daha ileriye götürmek için yapılacak işlere hep berber karar vereceklerini sözlerine ekledi. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mihalıççık Belediye Başkanı Uysal, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement