'Minikler Eller Olimpiyat Yolunda' Projesi Başladı - Son Dakika
Yerel

'Minikler Eller Olimpiyat Yolunda' Projesi Başladı

\'Minikler Eller Olimpiyat Yolunda\' Projesi Başladı

Adana Büyükşehir Masa Tenisi İhtisas Kulübü'nün SODES kapsamında hayata geçirdiği "Minik Eller Olimpiyat Yolunda" projesi 4 ilçede 32 ilköğretim okulunda başladı.

27.04.2012 16:40

Adana Büyükşehir Masa Tenisi İhtisas Kulübü'nün SODES kapsamında hayata geçirdiği "Minik Eller Olimpiyat Yolunda" projesi 4 ilçede 32 ilköğretim okulunda başladı.

Projenin tanıtımı nedeniyle Adnan Menderes Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıya Adana Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Ali Özkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Masa Tenisi İhtisas Kulübü Başkanı Mehmet Ali Çetin, Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Adil Yiğenler, Adana eski Milletvekili Kemal Sağ, Çukurova Üniversitesi Masa Tenisi Kulübü Genel Kaptanı Dr. Ali Türemiş ve 32 okulun öğrencileri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Masa Tenisi İhtisas Kulübü Başkanı Mehmet Ali Çetin, amaçlarının öğrencilere sporu sevdirmek olduğunu belirterek, "Bu spora ilgi duyan çocuklarımıza 6 ay boyunca her okulda 4'er saat kurs verilecek ve toplam 26 antrenör bu sporcuları geleceğe hazırlayacaktır. Eğitim sonunda ise okullar arası bir şampiyona düzenlenecektir" dedi.

Adana Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Ali Özkan ise bu projenin hayata geçirilmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini, çocukların ailelerinin bu projeye verdiği destekten dolayı kendilerine ve projede emeği olan herkese çok teşekkür ettiğini söyledi.

Adana merkez ilçeleri Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam'da toplam 32 ilköğretim okulunda start alan projenin tanıtım toplantısından sonra Türkiye Şampiyonu olan Talhan Yiğenler, Batuhan Şahin ve Oğuzhan Öner bir gösteri maçı yaptı.

(ERN-

27.04.2012 16: 17: 26

TSI

NNNN - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Minikler Eller Olimpiyat Yolunda' Projesi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement