Odunpazarı Belediyesi'nin Mahalle İftarları Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı Belediyesi'nin Mahalle İftarları Sona Erdi

Odunpazarı Belediyesi\'nin Mahalle İftarları Sona Erdi

Odunpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan iftar programları, Vişnelik Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftar programı ile sone erdi.

01.07.2016 13:08

Odunpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan iftar programları, Vişnelik Mahallesi'nde gerçekleştirilen iftar programı ile sone erdi.

Odunpazarı Belediyesi; Orhangazi, 75'inci Yıl, Emek, Ihlamurkent, Gündoğdu ve Erenköy mahallelerinde gerçekleştirdiği iftar programlarının ardından son olarak Vişnelik Mahallesi'nde iftar yemeği verdi.

Vişnelik Mahallesi'nde gerçekleşen iftar programına, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'un yanı sıra CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demirbilek, CHP Odunpazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aytaç Ekin, Vişnelik Mahalle Muhtarı Ömer Altan, başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Vişnelik Mahallesi'nde gerçekleşen ve 9 bin kişinin katıldığı iftar programında oruçlarını açan vatandaşlar verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Yemek esnasında ve sonrasında Başkan Kurt'la sohbet eden vatandaşlar, istek ve şikayetlerini de ilettiler.

"Terörü lanetliyorum"

İftar yemeğinin ardından konuşma yapan Başkan Kurt, " Türkiye'nin sıkıntılı günler geçirdiğini hepiniz biliyorsunuz. Meydana gelen olaylarda yaşamını yitiren yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Yaralanan yurttaşlarımıza da şifalar diliyorum. Terör insanlık suçudur. Terörü lanetlemek hepimizin en temel görevidir. Türkiye Cumhuriyeti yanlış siyasetler ve yönetimler yüzünden içeride ve dışarıda sıkıntılı günler yaşıyor. Umarım düzgün bir ortam iyi bir yönetim anlayışıyla bu belaların tamamından kurtuluruz. Ülkemizde hukukun egemen olduğu, hukukun üstünlüğünü baş tacı edeceğimiz, Atatürk ilke ve inkılaplarına sonuna kadar bağlı olacağımız demokratik, laik bir sosyal hukuk devleti oluşturulması konusundaki mücadelemiz devam edecek. Ben bu duygularla hepinizin gelecek bayramını kutluyorum. Birlik beraberlik ve dayanışma içinde olmak umuduyla hepinize iyi akşamlar diliyorum" dedi.

Başkan Kurt, konuşmaların ardından alanda hazır bulunan Türk Kızılayı'nın kan bağışı otobüsüne giderek kan verdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı Belediyesi'nin Mahalle İftarları Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement