Odunpazarı'nda Yaz Kur'an Kursları - Son Dakika
Yerel

Odunpazarı'nda Yaz Kur'an Kursları

Odunpazarı\'nda Yaz Kur\'an Kursları

Eskişehir Odunpazarı İlçe Müftülüğü’nde 2015 yılı Yaz Kur’an Kurslarıne 4-6 yaş grubu çocukların yanı sıra engelliler ve, yabancı uyruklu öğrenciler de katılıyor.

27.07.2015 16:31

Eskişehir Odunpazarı İlçe Müftülüğü'nde 2015 yılı Yaz Kur'an Kurslarıne 4-6 yaş grubu çocukların yanı sıra engelliler ve, yabancı uyruklu öğrenciler de katılıyor.

İlçe Müftüsü Burhan Çakır, Yaz Kur'an Kurslarında öğrenci ve öğretici ziyaretlerine devam ederken, öğrencileri gayretli çalışmaları ve kurslara devamlılıklarından dolayı tebrik etti, öğrenci velilerine ve tüm öğreticilere de teşekkürlerini iletti.

Müftü Çakır, 2'nci dönemde 8 bin 999 öğrenciye ulaşıldığını, Yaz Kur'an Kurslarında tüm öğreticilerin gayretli çalışmalar sergilediğini, sadece din eğitimi ile yetinilmeyip sosyal alanda da çeşitli başarılara imza atıldığını anlattı. Çakır, 4-6 yaşa, engellilere, yabancı uyruklulara ve tüm öğrencilere yönelik güzel çalışmalar yapıldığını belirtirken, 29 Temmuz Çarşamba günü itibariyle de Yaz Kur'an Kursu öğrencileri arası futbol turnuvasının başlayacağını da sözlerine ilave etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Odunpazarı'nda Yaz Kur'an Kursları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement