Öğrencilerden Kutlu Doğum Programı - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Kutlu Doğum Programı

Öğrencilerden Kutlu Doğum Programı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde, Anadolu İmam Hatip Lisesi (İHL) öğrencileri tarafından Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi.

05.05.2016 13:36

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde, Anadolu İmam Hatip Lisesi (İHL) öğrencileri tarafından Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi.

Meslek Yüksek Okulu Mehmet Ali Tahtalı Amfisinde gerçekleştirilen 'Kutlu Doğum Haftası' programı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, Yeşilhisar Camii İmam Hatibi Furkan Özen'in Kur'an tilaveti huşu içinde dinlendi.

Programın açış konuşmasını yapan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Fatih Yaman," Mevlid-i Nebevi ve Kutlu doğum programları Hz. Peygamber'i anma, daha iyi anlama ve anlatma amacıyla öteden beri büyük bir özenle kutlana gelmekte, milletimiz de bu programlara Peygamber Efendimize olan derin muhabbetinden dolayı çok ehemmiyet vermektedir. Bizim de Hisarcık İmam-Hatip olarak gayemiz Hz. Peygamber'in daha iyi anlaşılmasına, O'na salavat getirilmesine elimizden geldiği kadar vesile olabilmektir" dedi.

Kutlu Doğum Haftası programında 5,6 ve 7. Sınıf öğrencilerinden ilahiler, "Veda Hutbesi" sinevizyon gösterisi, öğrencilerin hazırladığı "Peygamberimi Seviyorum; çünkü…" videosu, "Güle Özlem" oratoryosu, Saniye Can Soy'un okuduğu "Seccadem Kumlardı" şiiri ve Uluslararası Arapça Bilgi ve Etkinlik yarışmaları kapsamında yapılan Arapça ilahi yarışmasında il ikincisi olan ilahi grubunun seslendirdiği Arapça ilahi büyük beğeni ile izlendi.

Kutlu Doğum Haftası programına İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Cebeci, İlçe Müftüsü Mustafa Arda, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Ali Özdemir ve Abdulbari Alp, Ak Parti İlçe Başkanı Salim Turası, Belediye Başkan Vekili İsmail Kaya ve vatandaşlar katıldı.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Kutlu Doğum Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement