Ortaca Belediyespor'da Futbol Mentörlüğü Başladı - Son Dakika
Yerel

Ortaca Belediyespor'da Futbol Mentörlüğü Başladı

Ortaca Belediyespor\'da Futbol Mentörlüğü Başladı

Muğla Süper Amatör Lig Play-Off Grubu lideri Ortaca Belediyespor, Türkiye'deki pek çok profesyonel kulüpte dahi olmayan 'Futbol Mentörlüğü' uygulamasını hayata geçirdi.

17.04.2014 13:26

Muğla Süper Amatör Lig Play-Off Grubu lideri Ortaca Belediyespor, Türkiye'deki pek çok profesyonel kulüpte dahi olmayan 'Futbol Mentörlüğü' uygulamasını hayata geçirdi.

Ortaca Belediyespor Kulüp Başkanı Metin Yıldırım, yaptığı açıklamada, "Sporun akademik düzeyde eğitimler ile büyük başarılara ulaşabileceğine inandığımız için, Kişisel Gelişim Uzmanı ve aynı zamanda Futbol Mentörü olan Serkan Özkan ile yaptığımız görüşmeler doğrultusunda, kendi tesislerimizde barkovizyon ve bilgisayar destekli seminerler verilmeye başlanmıştır. Bu sene çok zorlu bir grupta, büyük başarılara imza atan ve Türkiye'deki futbol liglerinde mücadele eden, Spor Toto Süper Lig, PTT 1.Lig ve diğer tüm ligler dahil, yenilmezlik unvanına sahip tek futbol takımı olarak tarihi başarılar elde eden teknik ekip ve futbolcularımızla büyük gurur duyuyor ve Ortaca halkına böyle unutulmaz zaferler yaşattıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Onların her zaman yanında olacağız" dedi.

Ortaca Belediyespor tesislerindeki semineri gerçekleştiren, Futbol Mentörü Serkan Özkan da, "Uzun yıllardır kişisel gelişim konularında her yaş grubundaki öğrencilere, şirket çalışanlarına, kariyer planlaması yapan kişilere büyük bir istekle dersler, eğitimler, seminerler vererek, bu konuda deneyim kazandım. Ancak futbol kendi ruhunda çok farklı duygular uyandıran bir spor. Bu yüzden böyle başarılı bir futbol takımı ile çalışmaktan keyif alıyor ve mutlu oluyorum" dedi.

Ortaca Belediyespor Teknik Direktörü Deniz Kibar ise, "Geçen sezondan şu ana kadar oynadığımız, kendi kategorimizdeki grup maçlarında yenilgi yüzü görmeyen oyuncularımla gurur duyuyorum. Onların her türlü övgüyü hak ettiğine inanıyorum. Oyuncularımıza kariyer planlamalarında önemli katkılar yapacağına inandığım Futbol Mentörü Serkan Özkan'ın aramızda olması çok büyük bir şans. Bu yüzden kendisine içtenlikle teşekkür ediyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaca Belediyespor'da Futbol Mentörlüğü Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement