Osmaneli'de Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika
Yerel

Osmaneli'de Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Osmaneli\'de Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde terör saldırılarına tepki gösteren vatandaşlar, ev ve iş yerlerine Türk bayrakları astı, İlçe Müftülüğü tarafından da Cuma namazından sonra şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

11.09.2015 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde terör saldırılarına tepki gösteren vatandaşlar, ev ve iş yerlerine Türk bayrakları astı, İlçe Müftülüğü tarafından da Cuma namazından sonra şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Son günlerde artan terör olayları ve çok sayıda asker ile polisin şehit edilmelerine Bilecik'in Osmaneli ilçesinde vatandaşlar tepkilerini ev ve iş yerlerine Türk bayrağı asarak gösterdi. Terörü lanetleyen vatandaşlar, şehitlere Allah'tan rahmet, aileleri ve Türk milletine başsağlığı dilediler. Öte yandan Cuma namazından sonra İlçe Müftülüğü tarafından Fatih Camii'inde İmam Hatip Osman Nuri Kahraman eşliğinde şehitler için dualar edilerek, gıyabi cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Müftüsü Aydın Bostancı, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, İl Genel Meclis üyesi Hakan Özkan, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda Osmaneli halkı katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından vatandaşlar sessizce dağıldı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaneli'de Şehitler İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika


Advertisement