Özdemir Ailesinin Acı Günü - Son Dakika
Yerel

Özdemir Ailesinin Acı Günü

Özdemir Ailesinin Acı Günü

Manavgat Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatif Başkanı Ahmet Özdemir ve AK Parti İlçe eski Başkan Vekili Hüseyin Özdemir’in anneleri Zülfe Özdemir hayatını kaybetti.

19.09.2014 15:16

Manavgat Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatif Başkanı Ahmet Özdemir ve AK Parti İlçe eski Başkan Vekili Hüseyin Özdemir'in anneleri Zülfe Özdemir hayatını kaybetti.

Manavgat Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatif Başkanı Ahmet Özdemir ile emekli öğretmen AK Parti İlçe eski Başkan Vekili Hüseyin Özdemir'in anneleri Zülfe Özdemir hayatını kaybetti. Zülfe Özdemir'in cenazesi Manavgat'taki evinden alınarak, Büyükşehir Yasası'ndan sonra Mahalleye dönüştürülen EvrenYavşı'ya getirildi. Zülfe Özdemir'in cenazesi Manavgat Müftüsü Hasan Hayri Yaşar'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından EvrenYavşı mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü Ömer Şahin, Manavgat Belediye Başkan Vekili Erşan Özden, Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Öz ve Oytun Eylem Doğmuş katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özdemir Ailesinin Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement