Postiga Yazarları Kocaeli Kitap Fuarı'nda Kitapseverlerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Postiga Yazarları Kocaeli Kitap Fuarı'nda Kitapseverlerle Buluştu

Postiga Yazarları Kocaeli Kitap Fuarı\'nda Kitapseverlerle Buluştu

Türkiye’deki en kapsamlı kitap fuarları arasında yer alan ve bu yıl 7’ncisi düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı’nda yazarlar, kitapseverlerle buluştu.

18.05.2015 14:22

Türkiye'deki en kapsamlı kitap fuarları arasında yer alan ve bu yıl 7'ncisi düzenlenen Kocaeli Kitap Fuarı'nda yazarlar, kitapseverlerle buluştu. Antalyalı yazar Senem Tekinkoca da kitaplarını, okurlar için imzaladı.

Toplam 350 yayınevinin katıldığı ve her yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği fuarda Postiga Yayınevi standı imza etkinlikleriyle dikkat çekti. Fuarın açılışında Postiga Yazarları Ayşenur Yazıcı, Okay Karacan, Senem Tekinkoca, Mert Aslan, Cemal Battal, Olgu Taşkın, Şerife Kar, Bihter Ergül, Nil Sefa Öneş, Aynil Değişmez ve, İlknur Birdal, kitapseverlerle sohbet ederek, kitaplarını imzaladılar. Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleşen fuar, 24 Mayıs'a kadar ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Fuarlarda okur yazar buluşmasının önemine dikkat çeken Postiga Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Nurettin Hacıkurtiş; "Kocaeli Kitap Fuarı, TÜYAP'tan sonra, katılımcı sayısı açısından en etkili fuarlardan biri. Postiga Yayınları olarak çeviri eserler yerine, yerli yazarlarımızın eserlerine yer veriyoruz. ve her yazarımızı da mümkün olduğunca imza etkinliklerimize davet ediyoruz. İmza etkinlikleri okuyucu ve yazar arasında iletişimin güçlenmesi için önem taşıyor" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Postiga Yazarları Kocaeli Kitap Fuarı'nda Kitapseverlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement