Samsun'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika
Yerel

Samsun'da Elektrik Kesintisi

Samsun\'da Elektrik Kesintisi

Samsun'da kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak teknik çalışmalar nedeniyle programlı elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

10.02.2013 13:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak teknik çalışmalar nedeniyle programlı elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Çalık Yeşilırmak Elektrik Dağıtım AŞ. İl Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada, yarın 05.00 - 06.00 saatleri arasında TEİAŞ Samsun 1 Trafo Merkezi çalışmaları nedeniyle İlkadım Derecik Mahallesi'nde, Toybelen Asfalt Mahallesi'nde ve Atakum ilçesi Büyükoyumca Mahallesi, Kamalı TOKİ, Pelitköy TOKİ'nin bir kısmında kesinti yapılacağı belirtildi.

Aynı gün 08.00 - 17.00 saatleri arasında tesis çalışmaları nedeniyle İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi ile Zeytinlik Mahallesi'nin bir kısmında elektrik kesintisi yapılacağı kaydedildi.

Açıklamada, 12 Şubat'ta ise 08.00 - 12.00 saatleri arasında tesis çalışmaları nedeniyle (KET) İlkadım ilçesi Fevziçakmak Mahallesi'nin bir kısmında, yine aynı gün 12.00 - 17.00 saatleri arasında tesis çalışmaları nedeniyle (KET) İlkadım Kazımkarabekir Mahallesi'nin bir kısmında kesinti yapılacağı ifade edildi.

Muhabir: Fatma Kalay

Yayıncı: Dilek Sezen - SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsun'da Elektrik Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement