Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Tayini çıkan Viranşehir İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Tuncay Kaplan, törenle uğurlandı Yaklaşık üç yıldır ilçede görev yapan Kaplan, Antalya'ya tayininin çıkması dolayısıyla Mardin yolundaki bir otelde ilçe protokolüyle vedalaştı.

30.06.2015 12:30

Tayini çıkan Viranşehir İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Tuncay Kaplan, törenle uğurlandı

Yaklaşık üç yıldır ilçede görev yapan Kaplan, Antalya'ya tayininin çıkması dolayısıyla Mardin yolundaki bir otelde ilçe protokolüyle vedalaştı.

Burada yaptığı konuşmada zaman zaman duygulanan Kaplan, görev süresi boyunca daima vatandaştan yana olduğunu söyledi.

İlçede unutamayacağı çok sayıda anısının bulunduğunu anlatan Kaplan, "Beni son kez görmek için buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. Viranşehir benim için çok ayrıcalıklı bir yerdir. Antalya'da kapımı çalan her Viranşehirliye kapım açıktır. Görev sürem esnasındaki desteğiniz için teşekkürler" dedi.

Törene, Cumhuriyet Başsavcısı Taner Güngör, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım, ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları ve çok sayıda hakim katıldı.

Şanlıurfa polisine yangın eğitimi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, İl Emniyet Müdürlüğü personeline yangın söndürme cihazlarıyla yangına müdahale eğitimi verdi.

Emniyet Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen yangın söndürme tatbikatında, yangın yerine ulaşma, ilk müdahale ve yangın anında yapılması gerekenler hakkında uygulamalı eğitim verildi.

Eğitim kapsamında boş ve güvenli bir araziye çıkan polislere, LPG, doğal gaz ve akaryakıt yangınlarına müdahaleye ilişkin de tatbikat yaptırıldı.

Dört gün süren eğitime, 220 polis katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement