Sıcaklardan Bunalan Vatandaşlar Soluğu Parklarda Alıyor - Son Dakika
Yerel

Sıcaklardan Bunalan Vatandaşlar Soluğu Parklarda Alıyor

Sıcaklardan bunalan vatandaşlar soluğu parklarda alıyorGAZİANTEP - Türkiye'nin pek çok yerinde olduğu gibi Gaziantep'te de sıcak havalar etkili olmaya devam ederken, vatandaşlar soluğu ağaç gölgelerinde, park ve bahçelerde alıyor.

13.07.2018 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sıcaklardan bunalan vatandaşlar soluğu parklarda alıyor

GAZİANTEP - Türkiye'nin pek çok yerinde olduğu gibi Gaziantep'te de sıcak havalar etkili olmaya devam ederken, vatandaşlar soluğu ağaç gölgelerinde, park ve bahçelerde alıyor.

Kentte günün ilk saatlerinden itibaren bunaltıcı olmaya başlayan sıcak havalar, vatandaşların günlük işlerini sürdürmesini de zorlaştırıyor. Gaziantep'te ortalama 40 derece ve üzerinde seyreden sıcaklıklar özellikleri yaşlıları ve çocukları olumsuz etkiliyor.

Sıcak havalar nedeniyle parkta dinlenmeye ve serinlemeye çalıştığını söyleyen Hüseyin Boz isimli emekli bir vatandaş, "Havalar çok sıcak, o yüzden parklara, bahçelere koşuyoruz. Ben de buraya gelip serinlemeye ve dinlenmeye çalışıyorum. Sıcaklar nedeniyle bunaldığımız anlar oluyor. Genelde evden pek dışarı çıkılmıyor ama çıkınca da buraya gelip serinlemeye çalışıyoruz. O yüzden parklara bahçelere gelerek yatıp dinleniyoruz. Gaziantep'te her yaz olduğu gibi bu yaz da aşırı sıcaklar var" dedi.

Parklardaki ağaç gölgelerinde çocuklarıyla serinlemeye çalışan diğer vatandaşlar ise sıcak havalar nedeniyle bol bol dinlenme ihtiyacı duyduklarını, acil işlerini ise günün daha serin olduğu saatlerde halletmeye çalıştıklarını vurguladı.

Sıcaklardan Bunalan Vatandaşlar Soluğu Parklarda Alıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sıcaklardan Bunalan Vatandaşlar Soluğu Parklarda Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement