Silopi Yenişehir İlk ve Ortaokulu'nda Kermes - Son Dakika
Yerel

Silopi Yenişehir İlk ve Ortaokulu'nda Kermes

Silopi Yenişehir İlk ve Ortaokulu\'nda Kermes

Şırnak’ın Silopi ilçesindeki Yenişehir İlk ve Ortaokulu öğretmen ile okul aile birliği üyeleri, okul bahçesinde kermes düzenlendi.

24.03.2015 15:05

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Yenişehir İlk ve Ortaokulu öğretmen ile okul aile birliği üyeleri, okul bahçesinde kermes düzenlendi.

Düzenlenen kermese Silopi Kaymakamı Ali Arıkan, Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, AK Parti Silopi İlçe Başkanı Fatih Bilen, öğrenci velileri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Kermese katılan öğrenci velileri, okulun gelişimine destek verdi. Okul öğretmenlerinin ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kermeste toplanan paralar da okulun gelişiminde ve ihtiyaçların alımında kullanılacak.

Kaymakam Arıkan, katılımcılar ile birlikte kermesi gezdi. öğretmenlerle sohbet eden ve yemeklerden yiyen Kaymakam Arıkan, kermesi düzenleyen okul müdürü Onur Ademoğlu'na ve okul aile birliğine teşekkür etti.

Kermeste öğrencileri ile beraber katılan Hüsne Doğan adlı öğretmen ise, "Kermesimiz, öğrencilerimizin kaynaşması adına ve kermeste toplanan paraların daha iyi bir ortamda eğitim vermek için böyle bir kermes düzenledik. Çocuklarımız eğlensin diye bahar şenlikleri kapsamında yapılıyor bu etkinlik. Hepimiz gönüllü ve çok mutluyuz" dedi.

Okul müdürü Onur Ademoğlu da, "Okulumuzun gelişimine katkı sunmak, öğrenci, öğretmen ve velilerimizi kaynaştırmak adına böyle bir etkinlik düzenledik. Kermese katılan Silopi Kaymakamı Ali Arıkan ve velilerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silopi Yenişehir İlk ve Ortaokulu'nda Kermes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement