Sivas'ta, Sevgi Evleri'ndeki Çocuklar İçin Doğum Günü - Son Dakika
Yerel

Sivas'ta, Sevgi Evleri'ndeki Çocuklar İçin Doğum Günü

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan, ağustos ve eylül doğumlu çocuklar için Kütük Ev'de doğum günü partisi düzenlendi.

25.09.2014 23:16

Sivas'ta, Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar için doğum günü partisi düzenlendi.

Sivas Belediyesinin ev sahipliğinde, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sevgi Evleri'nde kalan, ağustos ve eylül doğumlu çocuklar için Kütük Ev'de doğum günü partisi düzenlendi.

Programda konuşan Sivas Valisi Alim Barut, Sevgi Evlerinde kalan çocukları evladı gibi gördüğünü ifade etti. Bu programları eşinin gayretleriyle Niğde'de başlattıklarını ve her ay devam ettirdiklerini belirten Barut, "Çok güzel geri dönüşümler aldık. Sivas'ta da bu konu gündeme geldiğinde böyle bir şey başlattık ve burada da güzel geri dönüşümler almaya başladık" dedi.

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, yeni yaşlarına giren çocukları kutlayarak, onlara aile ortamında bulunduklarını, bir aileleri olduğunu hissettirmek için etkinliği düzenlediklerini belirterek, "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışıyla hizmet eden hükumetimiz, her alanda olduğu gibi sosyal devleti sadece Anayasa'da yazan kavram ortamından çıkarıp sosyal devletin gereğini yapmak üzere 12 yıl boyunca ciddi gayretler sarf etti" diye konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ise programın örnek teşkil ettiğini kaydederek, düzenleyen ve katkısı olanlara teşekkür etti.

Bu güzelliği başka yerde de söyleyeceğini ifade eden Tamer, şunları söyledi:

"Çünkü bu yavrularımızın sıcak kucağa, aile ortamına ve şefkate ihtiyacı olduğunu hepimiz biliyoruz. Bizim sosyal devlet olarak, önceki dönemlere bakarak çok ileriye götürdüğümüzü milletvekili arkadaşımız da izah etti ama bu yetmez. Çok daha ileriye gitmemiz lazım. Bu yavrularımızın sıcak ev ortamında, her zaman bir şefkat elinin başlarında olması gerektiğine inanıyorum. Bu tabloyu memleketimde görmekten dolayı mutlu oluyorum."

Programa, Vali Yardımcıları Mustafa Aydın, Ömer Kalaylı, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ve eşi Yurdagül Aydın, Vali Barut'un eşi Miyaser Barut, öteki ilgililer ve Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar katıldı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas'ta, Sevgi Evleri'ndeki Çocuklar İçin Doğum Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement