Süleyman Çelik Seçim Çalışmalarına Hız Verdi - Son Dakika
Yerel

Süleyman Çelik Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

Süleyman Çelik Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti’nin 26. dönem Mardin milletvekili adayı Süleyman Çelik, AK Partili yöneticilerle Mardin’in her köşesine ulaşmayı hedefliyor.

09.10.2015 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti'nin 26. dönem Mardin milletvekili adayı Süleyman Çelik, AK Partili yöneticilerle Mardin'in her köşesine ulaşmayı hedefliyor.

Köy ve ilçe gezilerinde saha çalışmalarına ağırlık veren AK Parti heyeti, Kızıltepe ve Derik ilçesinde yoğun bir seçim çalışması gerçekleştirdi. Kızıltepe ilçesinde; Mardin milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı ve İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ile birlikte pazar ve esnaf gezileri, taziye ziyaretleri, köy ziyaretleri yapan Çelik, gittiği her köyde yoğun bir sevgi gösterisi ile karşılandı. Milletvekili adayı Süleyman Çelik, halkın yaklaşımından son derece memnun olduklarını belirterek, "Biz öncelikli olarak bölgemizdeki kaos ve şiddet ortamını ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Mardin'in iktidar nimetlerinden yeteri kadar yararlanabilmesi için yaptığımız çalışmalar sonucunda halkın bize teveccühü gün geçtikçe artıyor. Hedefimiz Mardin'de oyumuzu ikiye katlayarak en az yüzde 40 oy almak. Bu kısa süreçte vatandaşlarımızın bizlere ve adaylarımıza gösterdiği bu ilgi hedefimize hızla yaklaştığımızı da gösteriyor. Allah utandırmasın, bunu da başaracağız inşallah" dedi.

Hasta, yaşlı ve taziye ziyaretlerinde bulunan AK Parti heyeti gerçekleştirdikleri ziyaretlerde vatandaşların sıkıntı ve taleplerini de dinledi. - MARDİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleyman Çelik Seçim Çalışmalarına Hız Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement