Suntv Uydu Yayınına Başladı - Son Dakika
Yerel

Suntv Uydu Yayınına Başladı

Suntv Uydu Yayınına Başladı

Konya'da yerel yayın yapan SUN TV, uydudan yayına başladı.

26.06.2013 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da yerel yayın yapan SUN TV, uydudan yayına başladı.

Türkiye'nin ilk yerel televizyonu olarak 1991 yılında yayın hayatına başlayan SUN TV, Türksat uydusundan izleyicilerle buluşuyor.

Uydu lisansını bir süre önce alarak alt yapı çalışmalarını tamamlayan SUN TV görüntü kalitesi yüksek, ekran görüntüsü en üst seviyede ve içeriği dolu programlarla izleyicilerin karşısına çıkıyor.

SUN TV Genel Müdürü Yasin Duysak, uydu yayıncılığına başlamalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, yerel değerlerin korunacağını söyledi. Duysak, "Televizyonculuk alanında elde ettiğimiz bütün birikimi ve deneyimi artık uydu aracılığıyla izleyicilerimizle paylaşacağız. Televizyonumuzun kuruluşundan itibaren hedefimiz ulusal anlamda yayın yapmaktı. Bunun için hedefimizi yüksek tuttuk. Gelişen dünya ve sürekli yaşanan değişim bir gün bizi de uyduya taşıyacaktı. ve o gün bugün. Artık kazandığımız deneyim ve birikimle SUN TV olarak uydu yayıncılığına bizde merhaba diyoruz. Elbette yerelden ulusala çıkan bir kanal olarak yerel değerlerimizi her zaman koruyan ve onlardan uzaklaşmadan Anadolu'nun ve ülkemizin değerlerini izleyicimizle paylaşmak istiyoruz. Tarafsız, ilkeli, her kesimin sesi, kulağı ve görüntüsü olmayı sürdüreceğiz. Bizim önceliğimiz halkımızın beklentilerine cevap vermektir. Halkın değerlerini ekranlarımıza yansıtmak ve dünden gelen değerleri yarına taşımak en önemli ilkemiz olacaktır.Herkesin kendini bulacağı SUN TV uydu ile yetinmeyecek ve en kısa zamanda diğer mecralarda da yer alacaktır. SUN TV ailesi olarak bu gururu bütün izleyicilerimizle paylaşmaktan büyük sevinç duyuyoruz" dedi.

Uydu frekans bilgilerinin, Türksat 2A,11957 Vertikal, Sembol 27500, FEC 5/6 olduğu açıklandı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suntv Uydu Yayınına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement