Sur'da 175 Kilogram Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika
Yerel

Sur'da 175 Kilogram Esrar Ele Geçirildi

Sur\'da 175 Kilogram Esrar Ele Geçirildi

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yol kontrol ve arama faaliyetlerinde 175 kilogram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi.

24.05.2016 18:43

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında icra edilen yol kontrol ve arama faaliyeti sırasında bir otomobilde arama yapıldığı bildirildi.

Aramada, otomobilin bagaj ve arka koltuklar üzerinde poşetler içerisinde 175 kilogram kubar esrar bulunduğu aktarılan açıklamada şöyle dendi:

"Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Sur/Merkez İlçe Jandarma Karakol Komutanlığınca kaçakçılık ile mücadele kapsamında yol kontrol ve arama faaliyeti icra edilmiştir. İcra edilen yol kontrol ve arama faaliyeti esnasında, özel bir otomobilde yapılan kontrol neticesinde bagaj ve arka koltuklar üzerinde poşetler içerisinde uyuşturucu madde (175.000 gr kubar esrar) ele geçirilmiştir. Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulmuş, olay ile ilgili olarak (3) şüpheli gözaltına alınmış, gözaltına alınlardan (2) şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştur"

Açıklamada, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edileceği kaydedildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Sur'da 175 Kilogram Esrar Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement