TEMA Üyelerinden Tüpraş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

TEMA Üyelerinden Tüpraş'a Ziyaret

Tüpraş, TEMA Vakfı Kocaeli İl Temsilciliği üyelerini ağırladı.

24.10.2014 16:16  Güncelleme: 16:22

Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Kocaeli Temsilciliği üyeleri, Tüpraş'ı ziyaret etti.

Tüpraş Kurumsal İletişim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, TEMA Vakfının 22. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette Koç Topluluğu ve Tüpraş kurumsal sorumluluk ölçütleri, öncelikleri, itibar algı ölçümlemeleri, çalışma değer ve prensipleri, kurumsal sorumluluk raporlamaları konusunda bilgi verildiği belirtildi.

Tüpraş Mali İşler Uzmanı Merve Mine Zaman'ın Sosyal Etkinlik Kulüpleri İzmit Doğa-TEMA işbirliği projelerini içeren sunumunun ardından, Fuel Oil Dönüşüm Projesi gelişim filminin izlendiği vurgulanan açıklamada, TEMA üyelerine şirketin üretim faaliyetleri ve Fuel Oil Dönüşüm Projesi'nin bölge ve ülke ekonomisinde yaratacağı katma değere ilişkin bilgi verildiği kaydedildi.

Tüpraş'ın çevre yatırımları hakkında özellikle bilgi almak isteyen heyetin Proses Başmühendisi Ömer Çağlar'ın gerçekleştirdiği Tüpraş Su Hazırlama Ünitesi'nin sunumunu dikkatle takip ettiği aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"TEMA İl Temsilcisi Nermin Tol ise geliştirilen iş birlikleri ve Kocaeli gündemine ilişkin gelişmeleri paylaştı. Tüpraş'ın şeffaf toplumun vazgeçilmez unsurları sivil toplum kuruluşlarını bilgilendirme iletişimi RUP saha gezisinin ardından sona erdi. Ülkemizin en etkili sivil toplum kuruluşlarından TEMA Vakfı, Yavru TEMA, Küçük TEMA, Genç TEMA, öğrenciler, öğretmenler ve gönüllülerden oluşuyor. Tüpraş, ülkemiz genelinde yalnızca 500 bin olan TEMA gönüllü sayısını çalışanlarının katılımıyla arttırmayı ve yeni iş birliklerinin gelişimini hedefliyor." - Kocaeli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel TEMA Üyelerinden Tüpraş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement