Türk Gençlik Kurultayına Kayseri Damgası - Son Dakika
Yerel

Türk Gençlik Kurultayına Kayseri Damgası

Türk Gençlik Kurultayına Kayseri Damgası

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları, 3 Mayıs tarihinde Ankara’da Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından düzenlenen 2. Türk Gençlik Kurultayına 15 otobüs ile katıldı.

05.05.2014 11:19

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları, 3 Mayıs tarihinde Ankara'da Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından düzenlenen 2. Türk Gençlik Kurultayına 15 otobüs ile katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları, 3 Mayıs tarihinde Ankara'da Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katıldığı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından düzenlenen 2. Türk Gençlik Kurultayına Kayseri İl Başkanlığı 15 otobüs kaldırarak damgasını vurdu.

Gece saatlerinde yola çıkan partililer, Ankara Arena Spor Salonunda düzenlenen kurultayda yerini aldı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türkçülük ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ile ilgili açıklamalarını dinleyen partililer daha sonra Ülkü Ocakları Genel Merkez Sanatçılarının seslendirdiği şarkıları dinledi.

Ahmet Şafak, Ali Kınık, Kaya Kuzucu, Türk Dünyası Dans Ekibi ve Kerkük Halk Dans Topluluğunun dans ve müzik ziyafeti sundu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Gençlik Kurultayına Kayseri Damgası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement