Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Eğitim Tır'ı Dörtyol'da - Son Dakika
Yerel

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Eğitim Tır'ı Dörtyol'da

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Eğitim Tır\'ı Dörtyol\'da

Hatay’ın Dörtyol ilçesini ziyaret eden Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı “Ateşböceği” gezici eğitim Tır’ı öğrencilerin eğitimlerine katkı verecek.

01.06.2016 17:24

Hatay'ın Dörtyol ilçesini ziyaret eden Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı "Ateşböceği" gezici eğitim Tır'ı öğrencilerin eğitimlerine katkı verecek.

Dörtyol Dokuzocak İlkokulunu ziyaret eden ve üç hafta öğrencilere eğitim verileceği belirtilen gezici eğitim Tır'ının ziyareti dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Açılışta konuşan okul müdürü Cemal Tabak, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın Milli Eğitim Bakanlığı ile yaptığı işbirliği protokolü çerçevesinde okullarını ziyaret eden ve "Aygaz-3 Ateşböceği" adı verilen gezici eğitim Tır'ı içerisinde öğrencilere bilgisayar destekli bilişim ve makine teknoloji alanı ile serbest etkinlik alanlarında çocuklara yaşam becerilerini geliştirilecek temel eğitimlerine destek verecek olanakları sunularak eğlen, öğren, hijyen, genç çevreci ve iyi yaşam başlıkları altında yapıldığını anlattı. Tabak, "Amacımız kurum olarak yarınların Türkiye'sine hazırladığımız yavrularımızın yaparak, yaşayarak, görerek, işiterek kalıcı bir eğitim almalarını sağlamak" dedi. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Eğitim Tır'ı Dörtyol'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement