Uysal'dan Devrek Devlet Hastanesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Uysal'dan Devrek Devlet Hastanesine Ziyaret

Uysal\'dan Devrek Devlet Hastanesine Ziyaret

Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Devrek Devlet Hastanesi’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

25.03.2015 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Devrek Devlet Hastanesi'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde hizmete açılan 100 yataklı Devrek Devlet Hastanesi'nin vatandaşlara hizmet vermesi nedeniyle Genel Merkezi Ankara'da bulunan Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Uysal ve beraberindekiler hastane çalışanlarını bire bir ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

İlk olarak hastane başhekimi Ahmet Nurettin Cengiz'i makamında ziyaret eden heyet, Cengiz'den yeni hizmete açılan hastanedeki çalışmalar ile cihaz ve personel hakkında bilgi aldı. Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Uysal ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, "Bugün Zonguldak Şube Başkanı Arzu Kara, Zonguldak Şube Başkan Yardımcıları Aytaç Korkmaz, Mehmet Çapkan ve Hasan Can ile birlikte Devrek'te yeni hizmete giren hastanemizin hizmete girmesi nedeniyle çalışan personeli ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunduk. Hastane her anlamda çok mükemmel ancak böyle bir hastanede personel yetersizliği dikkatlerden kaçmıyor. Buna acilen çözüm bulunması gerekiyor. Ankara'ya döndüğümde bu konuyu ilgili yerlere aktaracağım. Cihaz ve alet anlamında bir sıkıntı olmadığı ilgili arkadaşlarımız tarafından bizlere aktarıldı. Sadece yeterli personel yok Türkiye'de binlerce sağlıkçı işe girmek için yıllardan bu yana sıra beklerken en bariz örneğini burada gördük ve burada personel sayısı yetersiz bunu yurt geneline vurduğumuz zaman inanın işe girmek için sıra bekleyen binlerce sağlıkçı asla açıkta kalmaz" diye konuştu.

Kendilerine düzenlenen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Genel Cerrah Ahmet Nurettin Cengiz, "Arkadaşlarımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Türk Sağlık-Sen bizim camiamızdan oluşan bir sendika dolayısıyla sorunları ve çözümleri de takip eden bir sivil toplum kuruluşu. Çalışmalarımızla ilgili karşılıklı olarak bilgi alış verişinde bulunduk nazik ziyaretlerinden dolayı da kendilerine tekrar teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uysal'dan Devrek Devlet Hastanesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement