Vali Demir'den Dto'ya Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Demir'den Dto'ya Veda Ziyareti

Vali Demir\'den Dto\'ya Veda Ziyareti

Valiler Kararnamesi’yle merkeze atanan Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Ticaret Odası’na (DTO) veda ziyaretinde bulundu.

18.09.2014 17:30

Valiler Kararnamesi'yle merkeze atanan Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Ticaret Odası'na (DTO) veda ziyaretinde bulundu.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, başkanlık makamında Denizli Ticaret Odası yönetim kurulu üyeleri ile biraraya gelen Vali Aldülkadir Demir'e ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti. Vali Demir'i tanımaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Özer, "Sayın valimizin, adı Denizli olan her şeyde ön plana geçtiğine bizzat şahidim. 3 yıldır görev yaptığı sürede ilimizde, ülkemizin çeşitli illerinde veya yurt dışında sorunlarımız için emek harcadılar. Sayın Valimiz, oda başkanlarımıza da sürükleyici bir sinerji oluşturmuştur. Bugün Denizli'deki sivil toplum kuruluşlarının başarısı varsa Sayın Valimizin öncülüğü sayesinde olmuştur. Diğer yandan Sayın Valimizin işletmelerimizi ziyaret etmelerinin iyi bir motivasyon olduğuna hep birlikte şahit olduk. Özellikle deri ve sera organize bölgeleri için yaşanan bürokratik engelleri Sayın Valimiz sayesinde aştık ve bu bölgelerin kurulmasını sağladık. Denizli'nin, iş dünyasının önü açıktır. Biz Sayın Demir'e veda etmiyoruz çünkü Denizli'de birçok evi, can dostu var. Ben bir sivil toplum kuruluşu başkanı olarak Sayın Valimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Denizli Ticaret Odası'na teşekkür eden Vali Abdülkadir Demir, şöyle konuştu:

"Denizli'de odalar bizim için son derece önemlidir. Ben göreve ilk başladığımda oda başkanlarıyla biraraya geldik ve istişare ederek kararlar aldık. Kararlarımızın oda başkanlarıyla birlikte alınmış olması Denizli'nin tüm kesimlerinin görüşlerini de yansıtıyordu. Sonuçta 16 bin üyesi olan Denizli Ticaret Odası'nın başkanının görüşü bizim için önemliydi. Biz bunun çok faydasını gördük. Yalnızca Ege Bölgesi'nde değil de Türkiye'nin çoğu bölgesinde konuşulur hale geldik. Biz bu toplantılarımızın çoğunda Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı, Üniversite Rektörü ile birlikte olduk. Alınan kararlarda sonuçta gözüktü. Bu süreç içinde Necdet Bey Odalar ve Borsalar Birliğinin Yönetim Kurulu üyesi oldu. Bu son derece önemliydi. Türkiye'de bu kadar oda başkanı içerisinde 14 kişinin girebildiği bir yere girdi ve Denizli'yi çok güzel bir şekilde temsil etti. Birliğin olduğu yerde bereket oluyor, başarı oluyor. Hep ileriye gittik böylece."

Yapılan konuşmalar sonrasında Özer, Vali Demir'e şifa ayetlerinin yazılı olduğu 'Şifalı Vazo' hediye etti. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Demir'den Dto'ya Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement