Ayanoğlu: Vicdanen Rahattım - Son Dakika
Yerel

Ayanoğlu: Vicdanen Rahattım

Ayanoğlu: Vicdanen Rahattım

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Vicdanen rahattım. Görevimi bu aziz millete karşı yerine getirmenin huzurunu yaşıyorum dedi.

27.03.2014 14:52  Güncelleme: 16:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayanoğlu, makamında yaptığı açıklamada,  adaylığı süresince seçim vaatlerini yerine getirmenin onurunu yaşadıklarını söyledi.

Ayanoğlu, şunları söyledi:

"Biz kadere iman etmiş insanlarız. Mevki makamın geçici olduğuna inanan bir zihniyete sahibiz. Baki olan Allah-u Tealedir. Herşey geçer. Bu şehre hizmet ettiğim için kendimi şanslı addediyorum. Belki çok eleştirildik, çok tenkit edildik. Ama hiç bir zaman yılmadık hiç bir zaman umutsuzluğa düşmedik. Çünkü bizim Aziz Mardinli kardeşlerimize sözümüz vardı ve bu sözleri yerine getirmemiz gerekiyordu. Şimdi bu sözlerimizi yerine getirmenin bahtiyarlığını yaşıyorum. "

Vicdanen rahattım. Görevimi bu aziz millete karşı yerine getirmenin huzurunu yaşıyorum. Vatandaşlarımın duasını hep yanımda gördüm ve hissettim. Kırdıysak af diliyoruz. Kırıldıysak da biz af ediyoruz. Ayrıca Belediyemiz iki belediye doğumuna şahitlik etti.Artuklu Belediyesi ve Mardin Büyükşehir Belediyesi, böylece biz son il Belediye Başkanı sıfatı ile de tarihe tanıklık ettik. Mevlana'nın güzel bir sözü ile bağlayalım; "Sanmasınlar ki eğildik, sanmasınlar ki büküldük, bir başka bahar için sadece yaprak döktük." - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ayanoğlu: Vicdanen Rahattım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement