Yozgat'ta Mani Yazma Yarışması Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

Yozgat'ta Mani Yazma Yarışması Düzenlenecek

Yozgat'ın Yerköy ilçesindeki Nurdoğdu Ortaokulu, Türkiye genelinde 7. sınıf öğrencilere yönelik mani yazma yarışması düzenleyecek.

25.12.2014 15:54

Yozgat'ın Yerköy ilçesindeki Nurdoğdu Ortaokulu, Türkiye genelinde 7. sınıf öğrencilere yönelik mani yazma yarışması düzenleyecek.

Okul Müdürü Halit Arapoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilki Yerköy'de ikincisi Yozgat genelinde yapılan yarışmanın bu yıl ulusal bir kimlik kazanarak Türkiye genelinde yapılacağını söyledi.

Amaçlarının öğrencilerin yaratıcı yazma yeteneklerinin gelişmesine katkı sağlamak olduğunu ifade eden Arapoğlu, şu bilgileri verdi:

"Modern Muzip Maniler (3M) Yazma Yarışması' adıyla bu yıl üçüncüsü düzenlediğimiz yarışmamız, Türkiye'de eğitim gören 7. sınıf öğrencilerine yöneliktir. Yozgat Valiliği'nden onay alınan yarışmamızın resmi yazısı tüm illere gönderildi. 1 Ocak 2015 tarihinde başlayacak yarışmamız 31 Mart 2015 tarihinde sonra erecek ve öğrencilerimiz orjinal bir mani yazarak www.modernmuzipmaniler.com adresinde bulunan başvuru formuyla yarışmaya katılabilecekler."

Yarışma sonunda yazılan manilerin kitaplaştırılacağını ifade eden Arapoğlu, dereceye girecek manilerin de sergileneceğini sözlerine ekledi. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yozgat'ta Mani Yazma Yarışması Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement