Yunus'tan İyi Haber Geldi - Son Dakika
Yerel

Yunus'tan İyi Haber Geldi

Yunus\'tan İyi Haber Geldi

Aydın Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi son sınıfta eğitim görürken yakalandığı amansız hastalık sonucu hastaneye kaldırılan ve yaklaşık bir yıldır tedavi gören 18 yaşındaki Yunus Gökcük’ten iyi haber geldi.

19.11.2015 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi son sınıfta eğitim görürken yakalandığı amansız hastalık sonucu hastaneye kaldırılan ve yaklaşık bir yıldır tedavi gören 18 yaşındaki Yunus Gökcük'ten iyi haber geldi.

Kendi kök hücresi ile nakil yapılan Yunus Gökcük 6 günü başarı ile atlatırken, 15 günlük süreci başarı ile atlatması halinde sağlığına kavuşacağı belirtildi.

Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi son sınıfta eğitim gördüğü sırada Lenfoma rahatsızlığına yakalanan ve Nisan ayından bu yana hastanelerde tedavi gören oğlu Yunus'a destek olan sağlık görevlilerinden arkadaşlarına ve öğretmenlerine kadar herekse teşekkür eden Baba Adem Gökcük, "Nakilden sonra geçen 6 günü başarılı bir şekilde atlattık. 9 gün daha böyle giderse inşallah Yunus sağlığına kavuşacak. Herkesten dua bekliyoruz" diye konuştu.

Bir an önce iyileşip eğitim hayatına kaldığı yerden devam etmek istediğini belirten Yunus Gökcük ise, hastalığı süresince kendisine destek olan arkadaşları, öğretmenleri, Milli Eğitim Müdürü, ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi ve ADÜ Rektörlüğü yetkilileri ile Ege Üniversitesi Hastanesi hekimlerine ve çalışanlarına teşekkür ederek her geçen gün iyileştiğini hissettiğini belirtti. Sevenlerine ve arkadaşlarına sosyal paylaşım sitesi hesabından seslenen Yunus Gökcük, "Her şey yolunda gitti Allah'a şükür bugüne kadar. En sonunda nakili de olduk inşallah hayatımıza bundan sonra güzel bir şekilde devam ederiz" diye yazdı.

Okulunda ve çevresinde çok sevilen Yunus'u moral olmak amacıyla Emel Mustafa Uşaklı Anadolu Lisesi'nde öğrenci ve öğretmenlerden oluşan 800 kişi okul bahçesinde bir araya gelip Yunus'un isminin figüranını oluşturup fotoğrafını çekip sosyal paylaşım sitesinde Yunus'u etiketleyerek moral olmaya çalışmışlardı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunus'tan İyi Haber Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement