Yunusemre Belediyesi Kadın Girişimcileri İş Sahibi Yapacak - Son Dakika
Yerel

Yunusemre Belediyesi Kadın Girişimcileri İş Sahibi Yapacak

Yunusemre Belediyesi Kadın Girişimcileri İş Sahibi Yapacak

Yunusemre Belediyesi ve KOSGEB iş birliği ile gerçekleştirilen uygulamalı girişimcilik eğitimlerinde başarılı olan 29 kadın girişimciye sertifika töreni düzenlendi.

11.02.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi ve KOSGEB iş birliği ile gerçekleştirilen uygulamalı girişimcilik eğitimlerinde başarılı olan 29 kadın girişimciye sertifika töreni düzenlendi.

Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen sertifika törenine Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, KOSGEB İl Müdürü Recep Özçevik, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Kılıç Kaya, Yunusemre Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan, Strateji Geliştirme Müdürü Orhan Güzel ve kadın girişimciler katıldı.

Törende konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, sertifikalarını alan bayan girişimlerin sabırlı ve azimli olması gerektiğini vurgulayarak, "İşlerine dört el ile sarıldıkları zaman başarılı olurlar. Sebeplere sarılmak için işin gereğini yapmaları gerekmektedir. Doğru zamanda doğru yatırımlar yapmaları gerekir. Ticaret hayatının zorluklarına karşı tedbirli olursak başarılı oluruz. Bu tür etkinlerimiz devam edecek. Kadınlar bu toplumun temel direği asıl unsurudur. Onlara yönelik eğitimlere, kurslara ve projelere devam edeceğiz." dedi.

KOSGEB İl Müdürü Recep Özçevik ise Yunusemre Belediyesine teşekkür ettiğini belirterek, "KOSGEB için bugün toplanmamasına vesile olan yedi destek programından birisinin bugün törenini gerçekleştiriyoruz. Manisa'da kadın girişimcilere yüzde 80 oranında destekte bulunuyoruz. Yunusemre Belediyemiz sosyal belediyecilik anlayışıyla destekte bulundu. Yunusemre Belediyemize çok teşekkür ediyor bütün girişimci bayanlarımıza iş hayatlarında başarılar diliyoruz." diye konuştu.

Toplantıda ayrıca iş kadını Hatice Kübra İçöz, iş dünyasındaki deneyimlerini girişimciler ile paylaştı. Konuşmaların ardından kadın girişimcilere sertifikaları dağıtıldı. Sertifikalarını alan girişimler Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'ye teşekkür ettiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre Belediyesi Kadın Girişimcileri İş Sahibi Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement