Ziraat Fakültesi'nde Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Yerel

Ziraat Fakültesi'nde Mezuniyet Töreni

Ziraat Fakültesi\'nde Mezuniyet Töreni

Erciyes Üniversitesi'ne bağlı olan ve Develi'deki yerleşkede hizmet veren Seyrani Zifaat Fakültesi'nde mezuniyet heyecanı yaşandı.

11.06.2014 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erciyes Üniversitesi'ne bağlı olan ve Develi'deki yerleşkede hizmet veren Seyrani Zifaat Fakültesi'nde mezuniyet heyecanı yaşandı.

Sabancı Kültür Merkezi'nde yapılan mezuniyet törenine, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Ziraat Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı İmdat Aksoy, öğretim üyeleri, öğrenciler ve mezun olan öğrencilerin aileleri katıldı. Törende Fakülte öğrencilerinden oluşan müzik korosu, mini bir konser verdi.

Törende konuşan Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur, Ziraat Fakültesi mezunlarının bir derneği olmadığını öğrendiğini, yeni mezun olan Ziraat Mühendisleri'nden, en kısa zamanda Ziraat Fakültesi Mezunları Derneği'nin kurulması için çalışma yapmalarını istedi. Prof. Dr. Keleştemur, Dernek olarak, sizden sonra okulunuzdan mezun olacak öğrencilere yardımcı olmalısınız" dedi.

Ziraat Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı İmdat Aksoy da, sanayileşme ve kentleşmenin, bunlara bağlı olarak gelişen teknolojinin, ziraat yapılan alanları daralttığını ve ülkeleri yeni arayışlara sevk ettiğini bildirdi. Aksoy, böyle bir dünyada Ziraat Mühendislerine çok iş düştüğünü de kaydetti.

Mezunlar adına konuşan dönem birincisi Mustafa İnce, okullarında eğitim alıp mezun olmalarında desteklerini esirgemeyen ailelerine ve hocalarına teşekkür etti. İnce, "Bu mezuniyet törenimizi, okulumuzdan uzakta, Erciyes Üniversitesi Kampüsü içinde yapıyoruz. Bizleri bugünlere getiren herkese çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Konuşmaların dönem birincisi Mustafa İnce'ye diplomasını ve plaketini Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur verdi. Ziraat Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi de bütün mezunlara birer altın hediye etti.

Tören, dönem birincisi Mustafa İnce'nin yaş kütüğüne plaket çakması ile son buldu.

Seyrani Ziraat Fakültesi'nden bu dönem 127 öğrenci mezun oldu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ziraat Fakültesi'nde Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement