Şükriye Tutkun'dan Unutulmaz Konser - Son Dakika
Basın Bültenleri

Şükriye Tutkun'dan Unutulmaz Konser

Şükriye Tutkun\'dan Unutulmaz Konser

BASIN BÜLTENİDİR.

16.08.2010 12:28

BASIN BÜLTENİDİR.

Antalya Büyükşehir Belediyesi 1. Uluslararası Antalya Ramazan Şenliği tüm hızıyla sürüyor. Şenlik kapsamında ünlü sanatçı Şükriye Tutkun konser verdi.

Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı’nın desteği ile Ruan Tanıtım Organizasyon tarafından gerçekleştirilen Ramazan Şenlikleri, Türk Halk Müziği sanatçısı Şükriye Tutkun konseriyle devam etti. AKM-Cam Piramit Fuar alanında hayranlarıyla buluşan Şükriye Tutkun, söylediği türkülerle unutulmaz anlar yaşattı. Antalyalılar Şükriye Tutkun’un söylediği birbirinden güzel türkülere hep bir ağızdan eşlik etti. Hareketli parçalarla izleyenleri coşturan ünlü sanatçı, romantik parçalarla duygusal dakikalar yaşattı. Şükriye Tutkun sahne performansıyla büyük beğeni topladı.

RAMAZAN GELENEKLERİ YAŞATILIYOR

Atatürk Kültür Parkı’nda 2500 metrekarelik alanda gerçekleştirilen Ramazan etkinliklerinde, çok sayıda el sanatları ve hediyelik eşya firması stant kurdu. Konserler, müzik dinletileri, tiyatro, dans, folklor, bando, mehteran gösterileri ve çocuklara yönelik eğitici ve eğlendirici programlarıyla Antalya, Ramazan ayı boyunca şenlik yapacak. Ramazan etkinliklerinde gıda alanı sahura kadar açık tutuluyor.

Uluslararası boyuta taşınan Ramazan Şenliği’ne bu yıl Bangladeş, Senegal, Çin, Kırgızistan, Özbekistan, Macaristan, Kazakistan, Azerbaycan ve Hindistan’da da katılım var. 1. Uluslararası Antalya Ramazan Şenliği, Ramazan Bayramı sonuna kadar devam edecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Basın Bültenleri Şükriye Tutkun'dan Unutulmaz Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement