Beypazarı'nda İsrail saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için dua edildi - Son Dakika
Dünya

Beypazarı'nda İsrail saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için dua edildi

Beypazarı\'nda İsrail saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için dua edildi

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, sabah namazında düzenlenen buluşmada İsrail'in Gazze, Kudüs ve Batı Şeria'da sürdürdüğü saldırılarında yaşamını yitiren Filistinliler için dua edildi. Ayvaşık Mahallesi Yunus Emre Camisi'nde bir araya gelen cemaat, namaz öncesinde saldırılarda ölen çoğu çocuk ve kadın Gazzelileri andı. Buluşmaya Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Ufuk Dağlıoğlu, Ankara İl Müftülüğü merkez vaizi eski müftü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu da katıldı. İlçe Müftüsü Ahmet İnciler, sabah namazı buluşmalarının devam edeceğini belirterek, pazar sabahı buluşmasının Kozalan Mahallesi'nde yapılacağını bildirdi.

11.11.2023 10:57

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, sabah namazında düzenlenen buluşmada İsrail'in Gazze, Kudüs ve Batı Şeria'da sürdürdüğü saldırılarında yaşamını yitiren Filistinliler için dua edildi.

Ayvaşık Mahallesi Yunus Emre Camisi'nde bir araya gelen cemaat, namaz öncesinde saldırılarda ölen çoğu çocuk ve kadın Gazzelileri andı.

Buluşmaya Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Ufuk Dağlıoğlu, Ankara İl Müftülüğü merkez vaizi eski müftü Mahmut Rauf Arcaklıoğlu da katıldı.

İlçe Müftüsü Ahmet İnciler, sabah namazı buluşmalarının devam edeceğini belirterek, pazar sabahı buluşmasının Kozalan Mahallesi'nde yapılacağını bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Beypazarı'nda İsrail saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için dua edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement