3 çocuk annesini öldüren adam, polisi jelibon yiyerek bekledi - Son Dakika
Dünya

3 çocuk annesini öldüren adam, polisi jelibon yiyerek bekledi

Galler'de 2021 yılında yaşanan korkunç olay, üç çocuk annesi June Fox-Roberts'ı vahşi bir şekilde öldüren 26 yaşındaki Luke Deeley'in polis tarafından jelibon yiyerek beklerken yakalanmasıyla şok edici bir boyut kazandı. Deeley'in cinayeti işlemesi sonrasında hemen yakalanması ve sakin bir şekilde jelibon yiyerek beklemesi, olayın daha da ürpertici bir hal almasına neden oldu.

04.08.2023 12:03  Güncelleme: 16:41

Galler'de üç çocuk annesi June Fox-Roberts'ı vahşi bir şekilde öldüren 26 yaşındaki Luke Deeley'in polis tarafından jelibon yerken yakalanması ve soğukkanlı tavırları olay oldu.

KAFASINI KESMİŞ

Llantwit Fardre bölgesinde yaşayan kadının evine giren Luke Deeley, genç kadına acımasızca saldırdı. Saldırgan kadını bayılttıktan sonra kafasını keserek olay yerinden kaçtı.

Cinayet sanığı polisi jelibon yiyerek bekledi

JELİBON YERKEN YAKALANDI

Bölge sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler, saldırganın kimliğini belirledi ve Deeley'i aramaya başladı. Deeley kısa bir süre sonra bir sanayi mahallesinde, kaldırımda oturup jelibon yerken bulundu. Soğukkanlı tavırları ise dikkat çekti.

Cinayet sanığı polisi jelibon yiyerek bekledi

GÖRÜNTÜLER YANKI UYANDIRDI

Polis, Deeley'i gözaltına aldıktan sonra kameralara yansıyan bu şaşırtıcı görüntüleri kamuoyuyla paylaştı. Görüntüler sosyal medyada ve İngiliz medyasında büyük yankı uyandırdı. Deeley'in cinayeti işlemesi sonrasında hemen yakalanması ve sakin bir şekilde jelibon yiyerek beklemesi, olayın daha da ürpertici bir hal almasına neden oldu.

AKIL HASTANESİNE NAKLEDİLDİ

Katil zanlısına ilerleyen süreçte paranoyak şizofren teşhisi konuldu. İngiliz makamlar, Deeley'in akıl hastanesine nakledilmesine karar verdi.

3 çocuk annesini öldüren adam, polisi jelibon yiyerek bekledi

Son Dakika Dünya 3 çocuk annesini öldüren adam, polisi jelibon yiyerek bekledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Serkan Basar: Bunlarda bir gün bizde her gün böyle vakalar 25 1 Yanıtla
  • Paravan Hesap: Çok doğru bunlar da bir gün Türkiye'de her gün. Türkiye'ye gelsin adli kontrol şartıyla serbest bırakılır. 22 3 Yanıtla

Advertisement