Davutoğlu Brüksel'de 6'lı Görüşme Gerçekleştirdi - Son Dakika
Dünya

Davutoğlu Brüksel'de 6'lı Görüşme Gerçekleştirdi

Türkiye-AB Zirvesi kapsamında Brüksel’de bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Almanya, Fransa, İngiltere, İtalya liderleri ve AB Yüksek Temsilcisi ile 6’lı görüşme gerçekleştirdi.

07.03.2016 18:15

Türkiye-AB Zirvesi kapsamında Brüksel'de bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Almanya, Fransa, İngiltere, İtalya liderleri ve AB Yüksek Temsilcisi ile 6'lı görüşme gerçekleştirdi.

Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Türkiye-AB Zirvesi kapsamında temaslarını sürdüren Başbakan Ahmet Davutoğlu, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, İngiltere Başbakanı David Cameron, İtalya Başbakanı Matteo Renzi ve AB'nin Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikalarından Sorumlu Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini ile 6'lı görüşme gerçekleştirdi.

Başbakan Davutoğlu'nun daha sonra NATO'ya geçerek NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile görüşmesi ve daha sonra tekrar AB Genel Merkezi'ne gelip AB liderleriyle yemeğe katılması bekleniyor. - BRÜKSEL

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Davutoğlu Brüksel'de 6'lı Görüşme Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement