Dünyayı gezmek için yola çıkan İngiliz vatandaşına Taylan'da büyük şok! Böceğin ısırdığı bacağında sadece kemik kaldı - Son Dakika
Dünya

Dünyayı gezmek için yola çıkan İngiliz vatandaşına Taylan'da büyük şok! Böceğin ısırdığı bacağında sadece kemik kaldı

İngiltere'de yaşayan ve dünyayı gezmek için yola çıkan 73 yaşındaki Alan Stephenson, Tayland'da henüz ne olduğu belirlenemeyen bir böcek tarafından ısırıldı. Sabah uyandığında sol bacağının sadece kemiği kaldığını gören yaşlı adam büyük şok yaşarken, doktorlar talihsiz adamın bacağının kesilmesine karar verdi.

21.11.2022 14:41  Güncelleme: 16:34

İngiltere'nin Hull kentinde yaşayan ve dünyayı gezmek için evinden yola çıkan Alan Stephenson adlı adamın başına gelenler büyük yanı uyandırdı. Tayland'da olduğu sırada henüz ne olduğu tam bilinmeyen bir hayvan tarafından ısırılan Stephenson, iddiaya göre et yiyen virüse yakalandı ancak ilk başta bu durumu fark etmedi.

SABAH KALKTIĞINDA DEHŞETİ YAŞADI

Sabah kalkıp sol ayağına baktığında ise büyük bir korku yaşadı. Çünkü talihsiz adamın sol bacağı sadece kemikten ibaret kalmıştı. Derisi ve kasları ise neredeyse yok denecek seviyeydi.

Dünyayı gezen adam, önceki sabah kalkıp sol bacağına baktığında sadece kemiğinin kaldığını gördü

DOKTORLAR AYAĞINI KESMEK ZORUNDA

Talihsiz adamın son durumuna ilişkin bilgiyi ise oğlu verdi. 44 yaşındaki Kristian Stephenson, babasının bacağını görünce umutsuzluğa kapıldıklarını ve tek çarenin bacağın kesilmesi olduğunu dile getirdi.

Dünyayı gezmek için yola çıkan İngiliz vatandaşına Taylan\'da büyük şok! Böceğin ısırdığı bacağında sadece kemik kaldı

Son Dakika Dünya Dünyayı gezmek için yola çıkan İngiliz vatandaşına Taylan'da büyük şok! Böceğin ısırdığı bacağında sadece kemik kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Arzum Baskara: Hee oyle oylee 9 39 Yanıtla

Advertisement