Nostradamus'un 2024 kehanetleri: Küresel iklim krizi ve yeni papa - Son Dakika
Dünya

Nostradamus'un 2024 kehanetleri: Küresel iklim krizi ve yeni papa

Nostradamus\'un 2024 kehanetleri: Küresel iklim krizi ve yeni papa

Astrolojiden faydalanarak kehanetlerinde kesin zamanlama verileri kullanan ilk kahin Nostradamus, öngörüleriyle yeniden gündemde. Nostradamus'un 2024 yılı için kehanetleri ortaya çıktı. Kraliçe Elizabeth'in ölümünü tahmin eden Kahin'in 2024 yılında Kral Charles'ın görevden alınacağını ve küresel iklim krizinin yaşanacağını öngördüğü belirtildi.

13.12.2023 10:23  Güncelleme: 13:48

Çernobil faciası, Hitler'in yükselişini ve 11 Eylül saldırıları gibi çok sayıda önemli gelişmeyi doğru tahmin ettiği söylenen Nostradamus'un 2024 yılı için kehanetleri ortaya çıktı.

KRAL CHARLES GÖREVDEN ALINACAK

"Kıyamet kahini" olarak bilinen Nostradamus'un kehanetlerini inceleyen Mario Reading, Nostradamus'un Kraliçe Elizabeth'in ölümünü tahmin ettiğini aktardı. Belgelerde, "Adaların Kralı güç ile görevden uzaklaştırılacak" ifadesi yer alırken, Reading bunun kısa bir süre önce tahta oturan Kral Charles'ın görevden alınacağını iddia etti.

Kraliçe Elizabeth'in ölümünü bilmişti! İşte Nostradamus'un 2024 yılı için 4 kehaneti

ÇİN SAVAŞA GİRECEK

Nostradamus'un "Kızıl düşmanların korkudan rengi atacak, büyük Okyanus'ta tehdit olacak" ifadelerine yer verdiği bir kehaneti de yayınlandı. Bu kehanette "Kızıl düşman" olarak Çin'in gösterildiği iddia edilirken denizde Çin'in savaşa girebileceği aktarıldı.

Kraliçe Elizabeth'in ölümünü bilmişti! İşte Nostradamus'un 2024 yılı için 4 kehaneti

İKLİM KRİZİ

Nostradamus'un belgelerinde, "Dünya giderek kuruyacak ve devasa seller göreceğiz. Açlık ve kuraklık baş gösterecek" ifadeleri yer aldı.

Kraliçe Elizabeth'in ölümünü bilmişti! İşte Nostradamus'un 2024 yılı için 4 kehaneti

YENİ PAPA GELECEK

Nostradamus, 2024 yılında Katolik aleminin yeni bir papa seçeceğini de öne sürdü. Belgelerde, "Eski Papa'nın ölümünden sonra yeni ve genç bir Romalı seçilecek. Onu zayıf görseler de uzun süre görevde olacak" denildi.

Kraliçe Elizabeth'in ölümünü bilmişti! İşte Nostradamus'un 2024 yılı için 4 kehaneti

NOSTRADAMUS KİMDİR?

Michel de Nostredame veya bilinen adıyla Nostradamus, 1500'lü yılların başında Fransa'da yaşamış olan bir doktor ve astrologtu. Nostradamus'un ünlü olmasının nedeni ise çeşitli tarihi olayları önceden anlattığı iddia edilen şiirsel dörtlükleridir. Bunları da 'Kehanetler' isimli bir kitapta yayınlamıştır. Nostradamus o kadar çok şey yazdı ki, bu anlatıları kulaktan kulağa yıllar içinde yayıldı. İddialar ve hayal gücünün yardımıyla, birçok insan Nostradamus'un, 16 yüzyılın ortalarından beridir neredeyse her önemli olayı bildiğini ileri sürdü.

Kraliçe Elizabeth'in ölümünü bilmişti! İşte Nostradamus'un 2024 yılı için 4 kehaneti
Kraliçe Elizabeth'in ölümünü bilmişti! İşte Nostradamus'un 2024 yılı için 4 kehaneti

Son Dakika Dünya Nostradamus'un 2024 kehanetleri: Küresel iklim krizi ve yeni papa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Serkan Basar: gayb yanlız göklerin ve yerin sahibi yüce allaha aittir bunun aksi yönde giden ve savunan ve araştırma sorgulama yoluna giden hem imanını hemde ahiretini tehlikeye atar 214 31 Yanıtla
  • gülten ağır: ya arkadaş Muhyiddin İbnü'l-Arabî nin kitaplarını okumuş onun söylediklerini bize kendi söylemi diye yazan Nostradamus a inanmıyoruz. bizim için bu kouda muhyiddin arabi den daha alim bilgili yoktur 176 37 Yanıtla
    ufuk başar: Alkışlıyorum seni... 46 22
  • Recep Erdoğan: Allah tan başka kimse gelecekte neler olacağını bilemez 165 18 Yanıtla
  • Hüseyin Kovali: Kâinler yalancı inanmayın 108 27 Yanıtla
  • Ali Kublay: Gayip den ve kayıptan haber vermek haramdır.bunlsr din safsatalari her dinde var az çok sırasıyla Yahudilikte Hıristiyanlık ta ve onlardan geri kalmamak için malesef (islamiyette )bu yalanların en büyüğü hepsinin ortak noktasi Mehdi gelecek bu palavraları inanmayin. 49 32 Yanıtla
  • mert çelik: gelecek planı soylemısler buna işte 61 6 Yanıtla
  • Ender DENİZ: Bahacaaaaz Nostradamus kimin kehaneti doğru. :)) 55 9 Yanıtla
  • ünal yaşa: Bu kahin acaba bir gün öleceğine ve gaip ten bilgi vermenin cezasını dahi safsatalarindan bunların hiç birinin olmayacağını biliyormudur? Hakaret etmek istemiyorum. acıyorum sadece beni kim yaratmış diye düşünmesini insandaki profesyonel sistemin bir sahibi olduğunu ve onun da herşeyden haberdar olduğunu bilmesini isterdim okumuş ya hani prof.muş bide... 34 24 Yanıtla
  • fatih tarazan: İnanan varmi?Herkes isine geldigine inanir. 40 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement