Mardin Ortaokulu Öğrencileri Filistin'e Yardım Topladı - Son Dakika
Dünya

Mardin Ortaokulu Öğrencileri Filistin'e Yardım Topladı

Mardin merkez Artuklu ilçesinde bulunan Hacı Suphiye Bölünmez Ortaokulu öğrencileri, aralarında topladıkları 10 bin lirayı, Filistin'e gönderilmesi için İHH Mardin Şubesine teslim etti. Öğrenci ve velileri ise evlerinde yapmış oldukları yemekleri kermese teslim etti. Yardım kampanyası kapsamında toplanan para, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Fatih Akman ve öğrenciler tarafından İHH'ya teslim edildi.

20.10.2023 15:39

MARDİN'de Hacı Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, harçlıklarıyla topladıkları 10 bin lirayı, İsrail saldırısı altındaki Filistinlilere gönderdi.

Merkez Artuklu ilçesindeki Hacı Suphiye Bölünmez İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Filistin'e destek olabilmek için yardım kampanyası başlattı. Gazze'deki çocuklarla dayanışmak ve acılarını paylaşmak isteyen öğrenciler, harçlıklarıyla topladıkları 10 bin lirayı Filistinliler için gönderdi. Öğrenciler, İnsani Yardım Vakfı'nca (İHH) düzenlenen kermeste, topladıkları parayı yetkililere teslim etti.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Fatih Akman, velilerin de kermese yemeklerle katkı sunduğunu belirterek, Onlarca velimizin hazırladığı yemek ve tatlıları teslim ettik. Okulda Filistin için toplanan 10 bin lirayı da İHH yetkililerine teslim ettik. Cuma namazı akabinde de öğrencilerimizle gıyabi cenaze namazı kıldık, dualar ettik dedi. (DHA)

Mardin Ortaokulu Öğrencileri Filistin\'e Yardım Topladı
Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Mardin Ortaokulu Öğrencileri Filistin'e Yardım Topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement