Muğla'da deprem mi oldu? Az önce Muğla'da ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Son dakika Muğla deprem haberleri! - Son Dakika
Dünya

Muğla'da deprem mi oldu? Az önce Muğla'da ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Son dakika Muğla deprem haberleri!

Muğla\'da deprem mi oldu? Az önce Muğla\'da ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Son dakika Muğla deprem haberleri!

AFAD ve Kandilli verilerine göre Muğla'da deprem mi oldu? Merak edilmekte ve araştırılmakta. Zaman zaman meydana gelen sarsıntılar vatandaşları korku ve paniğe sürükleyebilmekte. Peki, Muğla'da deprem mi oldu? Az önce Muğla'da ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu?

19.10.2023 07:50  Güncelleme: 07:56

Muğla'da deprem mi oldu? Sorusu, geçtiğimiz dakikalar içerisinde gerçekleşenler arasında en çok merak edilenler arasında yer aldı. Zaman zaman gerçekleşen artçı depremler nedeniyle vatandaşlar Muğla'da deprem mi oldu? Sorusuna internet üzerinde yanıt arıyor. Peki, Muğla'da deprem mi oldu? Az önce Muğla'da ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Son dakika Muğla deprem haberleri!

MUĞLA'DA DEPREM Mİ OLDU?

Kandili Rasathanesi verilerine göre 19 Ekim tarihinde saat 07:25:34'da 3.7 büyüklüğünde Muğla merkezli bir deprem gerçekleşti. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi son dakika deprem haberleri ile vatandaşalar anlık deprem haberleri veriyor. Kandilli Rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması yapıyor ve sitesinde olan son 500 depremi halka sunuyor.

#DEPREM
Büyüklük:3.7 (Ml)
Yer:Ege Denizi - [69.85 km] Bodrum (Muğla)
Tarih:2023-10-19
Saat:07:25:34 TSİ
Enlem:36.987 N
Boylam:26.471 E
Derinlik:7 km
Detay:https://t.co/GllqYmFhrK@afadbaskanlik@trthaber@anadoluajansi

AFAD Deprem (@DepremDairesi) October 19, 2023

Son Dakika Dünya Muğla'da deprem mi oldu? Az önce Muğla'da ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Son dakika Muğla deprem haberleri! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement