"Türk Yerel Medyası AB Yolunda" Semineri Yarın Muğla'da Başlıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

"Türk Yerel Medyası AB Yolunda" Semineri Yarın Muğla'da Başlıyor

09.01.2012 14:55

"Türk Yerel Medyası AB Yolunda" projesi kapsamında düzenlenen bölgesel bilgilendirme seminerlerinin dokuzuncusu, yarın Muğla'da başlayacak.

"Türk Yerel Medyası AB Yolunda" projesi kapsamında düzenlenen bölgesel bilgilendirme seminerlerinin dokuzuncusu, yarın Muğla'da başlayacak.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın himayesinde Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülen ve İngiltere Büyükelçiliği tarafından desteklenen "Türk Yerel Medyası AB Yolunda" projesi kapsamında düzenlenen bölgesel bilgilendirme seminerlerinin dokuzuncusunu oluşturan seminere, Muğla, Aydın, Antalya, Burdur, Denizli ve Isparta illerinde çalışan yerel medya mensupları katılacak.

İki günlük seminerde, Muğla Valiliği, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, Diplomasi Muhabirleri Derneği, Ekonomi Muhabirleri Derneği ve Medya Derneği yönetici ve temsilcileri de yer alacak. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Dünya 'Türk Yerel Medyası AB Yolunda' Semineri Yarın Muğla'da Başlıyor - Son Dakika


Advertisement