Chery Bayileri Antalya’da Bir Araya Geldi - Son Dakika
Ekonomi

Chery Bayileri Antalya’da Bir Araya Geldi

Chery Bayileri Antalya’da Bir Araya Geldi

Mermerler Otomotiv'in gücüyle pazarda büyüyen Chery'nin 5.Bayi İletişim Toplantısı, 11-14 Mart tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirildi.

16.03.2010 12:55

Antalya Belek Alva Donna Hotel'de yapılan Chery Bayi Toplantısı'na Mermerler Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Mermer, Mermerler Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Volkan Eren, Mermerler Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Murat Mermer, Mermerler Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Dr. M. Sedat Piroğlu, Chery Teknik Genel Müdür Yardımcısı Muhittin Kora, Chery Doğu Avrupa ve Türkiye Genel Müdürü James Guo, Chery Doğu Avrupa ve Türkiye Satış Müdürü Zhou Sheng katıldı.

Toplantıda konuşan Mermerler Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Murat Mermer, Chery'nin Türkiye'de fabrika kurması ile ilgili olarak 'Yatırım konusundaki gelişmelerin fizibilite çalışmaları ve hükümetin vereceği destekle ilgili. Son aşamalara geldik. Konya, Adapazarı, Eskişehir başta olmak üzere pek çok ilden yatırımı burada yapın tarzında talepler geldi. Hangi ilde karar verilirse verilsin öncelikle Türk ekonomisi kazanacaktır. Niche, Change gibi modellerin yanısıra Kimo'nun yeni versiyonunu Türkiye'de üreteceğiz. 2000 binden kişiye istihdam sağlayacağız.' dedi.

Muhittin Kora: 'Rekabet koşulları dikkate alınmalı'

Chery Teknik Genel Müdür Yardımcısı Muhittin Kora da, bayilerin başarılı ve bulunduğu pazarda güçlü olabilmesinin, rekabetçi bir konuma sahip olup, rekabet koşullarını dikkate alan bir anlayışla yönetilmesine bağlı olduğunu söyledi.

Müşteri açısından en önemli konunun, satın aldığı otomobilin sorun yaratmaması, hizmet alabilmesi olduğuna değinen Muhittin Kora:

'Müşterinin beklentileri sağlanıyorsa fayda sağlanıyor. Fayda sadece ürünün özellikleri ile değil, bakım ve arıza durumunda gerekli olacak servis hizmetinin kalitesi ile de ilgili olacaktır. Bu nedenle müşteri beklentilerine uygun düzeltici önleyici faaliyetlerin uygulanması gerekmekte.Otomotiv sektörü sadece bulunulan ortamda hizmet vermekle kalmıyor. Yol yardım hizmeti de vermesi gerekiyor.Yol yardım hizmetinde özellikle süre çok önemli. En kısa zamanda müşteriye ulaşılmalı.' diye konuştu.

Konuşmaların ardından gerçekleştirilen ödül töreninde başarılı bayilere plaket verildi.

Gala yemeğinde Aylin Coskun'un şarkıları ile coşan Bayiler, etkinlik ve konserlerle gönüllerince eğlenme ve dinlenme fırsatı buldular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Chery Bayileri Antalya’da Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement