Dolar ve altında yaşanan yükseliş sonrası Akşener ve Kılıçdaroğlu harekete geçti! Olağanüstü toplanacaklar - Son Dakika
Ekonomi

Dolar ve altında yaşanan yükseliş sonrası Akşener ve Kılıçdaroğlu harekete geçti! Olağanüstü toplanacaklar

Dolar, euro ve altının rekor kırması sonrası Millet İttifakı ortaklarından peş peşe acil toplanma kararı alındı. Bugün 18:00'de İYİ Parti lideri Akşener partisinin ekonomi kurmaylarıyla olağanüstü toplantısı gerçekleştirecek. CHP lideri Kılıçdaroğlu ise Gaziantep ve Şanlıurfa programlarını iptal ederek yarın olağanüstü toplanma kararı aldı.

23.11.2021 17:40  Güncelleme: 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkez Bankası'nın faiz indirimi sonrası piyasalarda hareketlilik devam ediyor. Dolar 13.50'yi, euro 15.20'yi, gram altın ise 761 lirayı görerek rekor tazeledi.

EKONOMİ KURMAYLARIYLA BİR ARAYA GELECEK

Dolar krizinin ardından harekete geçen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ekonomi kurmaylarını saat 18.00'de Genel Merkez'de toplantıya çağırdı. İYİ Parti'nin açıklamasında toplantıda piyasalardaki hareketliliğin ve alınması gereken önlemlerin değerlendirileceği belirtildi.


KILIÇDAROĞLU PROGRAMLARINI İPTAL ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Gaziantep ve Şanlıurfa programlarını iptal etti. CHP yönetimi yarın saat 12:00'de olağanüstü toplanma kararı aldı.

DAVUTOĞLU'NDAN DA HAMLE GELDİ

Öte yandan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ekonomideki gelişmelerin ardından bugün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yarın ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geleceğini duyurdu.


Dolar ve altında yaşanan yükseliş sonrası Akşener ve Kılıçdaroğlu harekete geçti! Olağanüstü toplanacaklar

Son Dakika Ekonomi Dolar ve altında yaşanan yükseliş sonrası Akşener ve Kılıçdaroğlu harekete geçti! Olağanüstü toplanacaklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement