Motobike İstanbul 2020 heyecanı devam ediyor - Son Dakika
Ekonomi

Motobike İstanbul 2020 heyecanı devam ediyor

Motobike İstanbul 2020 heyecanı devam ediyor

Bu yıl 12'inci kez düzenlenen Motobike İstanbul, 20 Şubat'ta motosiklet meraklılarını ağırlamak için kapılarını açtı.

22.02.2020 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 12'inci kez düzenlenen Motobike İstanbul, 20 Şubat'ta motosiklet meraklılarını ağırlamak için kapılarını açtı. İstanbul Fuar Merkezi'nde 23 Şubat saat 18.00'e kadar devam edecek fuarda, Quick Sigorta da 219 numaralı stantta yer aldı.

Messe Frankfurt İstanbul'un sektörün önde gelen dernekleri MOTED ve MOTODER'in desteğiyle organize edilen Motobike İstanbul 2020'de Quick Sigorta bu yıl da geleneği bozmadı ve fuarın sigorta sponsorluğunu üstlendi. 24 ülkeden 250'nin üzerinde yerli ve yabancı firmanın katıldığı fuar, yeni sezonun modellerini ilk kez görücüye çıkardı. Ayrıca fuar bu yıl, her ziyaretçi ve katılımcı adına dikilecek fidanlarla Türkiye'nin ilk 'sıfır karbon' fuarı olarak tarihe geçti.

Dijital sigortacılık deneyimi, 219 numaralı stantta

İlk gün itibariyle binlerce motosiklet tutkununun akınına uğrayan bu dev organizasyonda, aynı zamanda Motobike Academy çatısı altında çeşitli atölye çalışmaları, seminerler ve heyecan uyandıran etkinlikler düzenleniyor. Etkinlikler kapsamında motosiklet eğitimleri, motosiklet influencer'ları ile söyleşiler, motosiklet sporcularıyla sohbetler gerçekleştiriliyor.

Etkinliklerin yer aldığı stantlardan biri de 219 numaralı Quick Sigorta standı. Dijital sigortacılık deneyimi ve birbirinden eğlenceli etkinliklerin yapıldığı stant, ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor. Stantta ayrıca motosiklet tutkunlarının ilgiyle takip ettiği sürprizler de gerçekleştiriliyor. Yeni rotalar ve ilginç yol hikayeleriyle dolu #QuickRoutes projesi ise bunlardan biri. Proje ekibinde bulunan Özgür Candar ve Dilek Candar, fuar boyunca motosiklet meraklılarıyla deneyimlerini paylaşmak üzere standa ziyaretçileri bekliyor.

Fuarın ikinci günündeyse Quick Sigorta standının özel bir ziyaretçisi vardı. Messe Frankfurt İstanbul Genel Müdürü Tayfun Yardım, standında uğrayarak Genel Müdür Yardımcısı Pınar Güzey'e katılım plaketini takdim etti.

Bu yıl ziyaretçi sayısı 100 bini geçebilir hedef

Motobike İstanbul, geçen yıl 100 bin ziyaretçi ve 260 katılımcıyı ağırladı. Bu yıl ise ziyaretçi sayısının 100 bini geçmesi ön görülüyor. Bu yıl ki açılışta Messe Frankfurt Istanbul Genel Müdürü Tayfun Yardım, "Bu rakamlarla sadece ülkemizin değil, bölgenin de lider motosiklet, bisiklet ve aksesuarları fuarı olarak 12'nci yılında konumunu daha da sağlamlaştırdı" diyerek fuarın giderek genişleyen etki alanına dikkat çekti. Fuara bu yıl aralarından ABD, Almanya, Avusturya, İtalya, Japonya, Kanada, Fransa, Güney Kore, Hollanda, İngiltere, Hindistan, Tayvan, İspanya ve Pakistan'ın yer aldığı 24 ülkeden firma katıldı. Bu firmalar arasında en bilinenleri ise şöyle: BMW, Brixton, Ducati, Honda, Harley Davidson, KTM, Kral, Kuba, CF Moto, Vespa, Volta, SYM, Bajaj, Peugeot, Polaris, Moto Gusto, Mondial, Husqvarna, Triumph, TVS, Yamaha ve Yuki. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Motobike İstanbul 2020 heyecanı devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak
    21:26 Tarımsal Destekleme Ödemeleri Bugün Yapılacak

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 694 milyon 461 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını duyurdu. Ödemeler arasında hububat-baklagil ve dane mısır desteği, hayvan hastalıkları tazminat desteği, biyolojik/biyoteknik mücadele desteği, sertifikalı tohum üretim desteği, kırsal kalkınma yatırım desteği, bombus arısı kullanım desteği, büyükbaş damızlık (düve) hayvan alım desteği, küçük aile işletmesi desteği ve sertifikalı fidan kullanım desteği bulunuyor.

  • İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı
    21:23 İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA'nın CEO'su Selahattin Bilgen asaleten atandı

    İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın Üst Yöneticiliği (CEO) görevini vekaleten yürüten Selahattin Bilgen, Eylül 2023'ten beri bu görevi sürdürüyordu. İGA, küresel rekabetin hızla değişen dinamiklerine uyum sağlayarak kurumsal güçlenmesini sürdürüyor. Bilgen'in kapsamlı tecrübesi, bilgi ve birikimiyle İstanbul Havalimanı'na önemli katkılar sunduğu belirtilerek, asaleten İGA İstanbul Havalimanı İşletmesi CEO'su olarak atandığı açıklandı.

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi
    20:48 Nallıhan Belediyesi, çiftçilere silajlık mısır tohumu desteği verdi

    Ankara'nın Nallıhan ilçesinde belediye, çiftçilere girdi ve yem maliyetlerini azaltmaları amacıyla yüzde 75 hibe destekli silajlık mısır tohumu desteği verdi. Nallıhan Belediyesi, yerelden kalkınma ilkesi doğrultusunda tarım ve hayvancılığa hibe desteklerini artırarak, üreticilere mısır tohumu dağıttı. Belediye Başkanı Ertunç Güngör, üreticilere desteklerinin süreceğini belirterek, bereketli bir üretim diledi.


Advertisement