TARSİM Heyetinden Diyarbakır'a ziyaret - Son Dakika
Ekonomi

TARSİM Heyetinden Diyarbakır'a ziyaret

TARSİM Heyetinden Diyarbakır\'a ziyaret

TARSİM heyeti, Diyarbakır'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

12.07.2021 16:05  Güncelleme: 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TARSİM heyeti, Diyarbakır'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

TARSİM Yönetim Kurulu Üyesi ve Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdürü Serpil Günal, Tarım Sigortaları Havuz İşletmesi Genel Müdür Yardımcısı Tufan Özel ve beraberindeki heyet 8-9 Temmuz tarihlerinde Diyarbakır'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Program çerçevesinde, 8 Temmuz Perşembe günü, Diyarbakır Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Ertan Atalar, Ziraat Bankası Diyarbakır Bölge Müdürü Ercan Durmuş, Diyarbakır Sur Ziraat Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güzelsoy, Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Ömer Atila, Çınar Ziraat Odası Başkanı Cevat Delil ve Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Erdal Avşar ziyaret edildi.

Programın devamında 9 Temmuz Cuma günü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan video konferans ile katılımları ve Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'nin teşrifleriyle gerçekleşen Bismil Ovası Tarımsal Sulama Tesisleri açılışına TARSİM Genel Müdürü Serpil Günal ve beraberindeki heyet katılım sağladı.

TARSİM'den yapılan açıklamada, "Köy bazlı kuraklık verim sigortası kapsamında tüm Türkiye'de incelemeler devam etmektedir. Hasar incelemeleri biten tarım arazileri için peyderpey ödemeler devam etmekte, konu hakkında üreticilerimize SMS ile bilgilendirme yapılmaktadır. Diyarbakır ilimizin köy bazlı kuraklık verim sigortası kapsamında hasar tespit işlemleri tamamlanmış olup, Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli tarafından Diyarbakırlı üreticilerimize 25 milyon 200 bin TL ödeme yapılacağı da belirtilmiştir" denildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi TARSİM Heyetinden Diyarbakır'a ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor
    00:28 Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor

    Burdur'da gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 2024 yılı yatırım planları ele alındı. Toplantıda, Burdur genelinde 267 projenin yürütüldüğü açıklandı.

  • Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi
    21:49 Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi

    Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü ve Hizan Sağınlı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde 2 şahsa toplam 34 bin 440 TL idari para cezası verildi. Yapılan operasyonda 4 adet keklik, 4 adet kafes ve 5 adet tuzak ele geçirildi. Keklikler sağlık kontrollerinin ardından doğaya salındı ve kafes ile tuzaklar imha edildi.


Advertisement