Ünlü Modacı Tommy Hilfiger'ın Evi Sanat Müzesi Gibi! - Son Dakika
Emlak

Ünlü Modacı Tommy Hilfiger'ın Evi Sanat Müzesi Gibi!

Ünlü Modacı Tommy Hilfiger\'ın Evi Sanat Müzesi Gibi!

21.12.2017 11:19

Ünlü modacı Tommy Hilfiger ve karısı Dee, şu sıralar Miami Golden Beach'te bulunan sanat eseri niteliğindeki evleriyle oldukça gündemde. Ünlü modacının estetik anlayışını her köşesine yansıttığı evinde, rengarenk ve ilginç detaylara rastlamak mümkün.

Genel olarak 60'lar ve 70'lerin renkli çizgilerini taşıyan bu 1300 metrekarelik pop-art malikanede yedi oda ve sekiz banyo bulunuyor. Bunun yanı sıra havuz, asansör ve garajın da yer aldığı gösterişli malikanede, plaja doğrudan erişim bulunan bir bağlantı noktası da yer alıyor. İşte detayları ile Tommy Hilfiger'ın evi…

Sanatsal ve enerjik bir yaşam alanı

Eğlenceli görünüme sahip bu devasa malikanenin içerisinde, benzer konseptlerde olsa da, birbirinden oldukça farklı, ilgi çekici detaylar da mevcut. Ayrıca farklı yıllarda yaşamış, birbirinden başarılı tasarımcılar tarafından yaratılan eserler de evin en dikkat çekici özelliklerinden. Tamamen sanatsal ve enerjik bir yaşam alanı yaratmak istediklerini belirten çift, bu sebeple yıllarca biriktirdikleri pop-art sanat çalışmalarını bu şekilde değerlendirmekten mutlu olduklarını söylüyor.

Bir bakıma devasa bir pop-art sanat galerisi

Dikkatlice incelendiğinde, Tommy Hilfiger'ın evi içerisinde yer alan her bir duvarın aslında bir pop-art sanat eseri olduğunu görmek mümkün. Bu bakımdan köşkün ne kadar büyük olduğu göz önüne alındığında, çoğu kişi aslında Tommy Hilfiger'ın malikanesinin dev bir pop-art sanat eseri olduğunu söylüyor.

Markanın renkleri dekorasyona yansıtılmış

Sanat galerisini andırması dışında, sahile açılan bağlantısı sayesinde plaj evi olarak da nitelendirilebilecek malikanedeki renkler Hilfiger markasını yansıtıyor. Buna göre mutlaka evin her bölümünde kırmızı, mavi ve beyaz panellere rastlamak mümkün. Markaya saygı niteliğinde olan bu mimari dokunuş, Tommy Hilfiger ve eşinin evin tasarımında ne kadar detaylı düşündüğünü gösteriyor. Bu ana renklerin yanı sıra, birçok farklı rengin varlığı evin her odasında farklı bir enerji yansıtıyor.

Genç ve modern bir görünüme sahip

Evin tasarımının şaşırtıcı ve ilham verici olmasını isteyen çift, eskiden her bölümünde ahşap detayların olduğu malikaneyi, beyaz duvarlar ve cam paneller ile donatarak daha genç bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Grafik konseptinin yaratılabilmesi için yerlere döşenen siyah mermerlerin üzerindeki beyaz çizgiler, modern detaylar oluşturuyor.

Aile toplantıları için düşünülmüş ince detaylar

Evin tasarımı planlanırken aile toplantılarının da burada yapılabileceği düşünülerek odalarda canlı renklerin ve eğlenceli objelerin kullanılmasına da dikkat edilmiş. Bunun yanı sıra, kırmızı beyaz şekerleme çizgilerinden oluşan aksesuarlar, parıltılı metalik eşyalar, disko topları, geniş ve ferah L koltuk gibi detaylar da marka sahibinin zevklerini fazlasıyla yansıtıyor.

Kaynak: Milliyetemlak.com

Son Dakika Emlak Ünlü Modacı Tommy Hilfiger'ın Evi Sanat Müzesi Gibi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement