Binali Yıldırım Batman Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Genel

Binali Yıldırım Batman Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti

- Binali Yıldırım batman şehidinin ailesini ziyaret ettiANTALYA - Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım geçtiğimiz günlerde 7 asker ile birlikte Batman'daki terör saldırısında şehit düşen Uzman Çavuş Ali Hekim'in Antalya'nın Aksu ilçesinde yaşayan anne ve babasına ziyarette bulundu.

07.10.2018 16:26

- Binali Yıldırım batman şehidinin ailesini ziyaret etti

ANTALYA - Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Binali Yıldırım geçtiğimiz günlerde 7 asker ile birlikte Batman'daki terör saldırısında şehit düşen Uzman Çavuş Ali Hekim'in Antalya'nın Aksu ilçesinde yaşayan anne ve babasına ziyarette bulundu.

Eşi Semiha Yıldırım ile bugün Antalya'ya gelen TBMM Başkanı Binali Yıldırım Havalimanı'nda mehteran eşliğinde Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Yıldırım'ın Antalya'ya iner inmez ilk durağı geçtiğimiz günlerde 7 asker ile birlikte Batman'da şehit edilen Uzm. Çvş. Ali Hekim'in baba ocağı oldu. Şehidin Aksu ilçesinde annesi Ayşe Hakim ve ile babası Hasan Hekim'in evini ziyaret eden Yıldırım, aileye başsağlığı diledi.

Binali Yıldırım Batman Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Binali Yıldırım Batman Şehidinin Ailesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement